Odp: Brazylia okiem klikacza
Cytat:
Zamieszczone przez
witia
:) I za taki pokaz 100 zielonych ??????????
Witia, niestety dopiero jak zapłacisz to widzisz jak to wygląda. Ciekawość człowieka zżera. Być w ojczyźnie samby i nie pójść na pokaz..
Wydajesz kasę i okazuje się, że to chałturnicy...
Co innego Buenos Aires i pokaz tanga. Za te same 100 dolców masz wspaniałą kolację w restauracji, wino, deser. A potem pokaz profesjonalnych tancerzy
i występy śpiewaków z opery. Niestety nie można robić zdjęć.
Cytat:
Zamieszczone przez
klikacz
Witia, niestety dopiero jak zapłacisz to widzisz jak to wygląda. Ciekawość człowieka zżera. Być w ojczyźnie samby i nie pójść na pokaz..
Wydajesz kasę i okazuje się, że to chałturnicy...
Co innego Buenos Aires i pokaz tanga. Za te same 100 dolców masz wspaniałą kolację w restauracji, wino, deser. A potem pokaz profesjonalnych tancerzy
i występy śpiewaków z opery. Niestety nie można robić zdjęć.
Dzięki za info.
Ale i tak Ci zazdroszczę :)
Pozdrawiam.
(Dlaczego +sika dać nie mogę ????????????)
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Zdjęcia super , jak inni "zazdraszczam" takich wypraw i możliwości fotografowania TAKICH miejsc......
Ja niestety najdalej byłem na Węgrzech jeden raz i to jeszcze za PRL-u. Teraz parę razy na Słowacji... Dlatego moja zazdrość jest jak najbardziej "szczera" :wink:
Na jednym zdjęciu widziałem indiańca z koniem, a przecież indianie nie wymyśleli konia.................:roll: znaczy.... koła chyba...:roll:
No jakoś tak z transportem związane :wink:
Widać Ci pisane tylko Austro-Węgry... Tylko dla kogo te Balice pobudowano?
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
No dobrze, tylko Uprzedzaj o takich, fajnych niespodziankach. :lol:
Miałam uprzedzać, to uprzedzam. Zakładam wątek o Urugwaju. Malutki, bo wypad jednodniowy ale to inny kraj, więc nowy wątek.
Cytat:
Zamieszczone przez
klikacz
Wodospady ekstra taki, hardcor...:-)
3 załącznik(ów)
ależ ta nasza ziemia jest wspaniała, gratuluje.
ja muszę rozdać trochę punktów innym użytkownikom ..... (ale będzie wisiał w pamięci podręcznej)
Piękne miejsce i fotki fajne, ale IR-enka jest świetna.
Gratuluję i pozdrawiam.