Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Mój królik też uwielbia herbatę. I tak na zmianę, z jednej szklanki? :-D Aleście się rozpopRAWkowali! 19 prac w edycji!!
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Aleście się rozpopRAWkowali! 19 prac w edycji!! I końca nie widać :p
Cytat: Zamieszczone przez ahutta I końca nie widać :p Hmm... na Titanicu też za(po)pRAWiali do końca ... .
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Hmm... na Titanicu też za(po)pRAWiali do końca ... . No co Ty, tam na dzień dobry uważali, że już lepiej być nie może. Wyszło jak wyszło.
Cytat: Zamieszczone przez ahutta No co Ty, tam na dzień dobry uważali, że już lepiej być nie może. Wyszło jak wyszło. No ta, tutaj wszyscy uważają, że lepiej być musi. Mnie się podoba, rekord ilości prac bijemy!
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Mój królik też uwielbia herbatę. Bożesz, co Wy jeszcze w waszych domach trzymacie...??!!!! U mnie tylko parę roztoczy... Ostatnio mrożonych bo wietrzyłem w czasie mrozów. :grin:
Też dałem - pierwszy raz w sumie .
Cytat: Zamieszczone przez robert1088 Też dałem - pierwszy raz w sumie . Mówi się "na sumie" tak słyszałem .....:roll:
Też daję :grin:
Cytat: Zamieszczone przez robert1088 Też daję :grin: No i dlatego jest "Suma" Sie daje, sie liczy , a wynik dodawania..................... to właśnie suma.... taki żart....:roll: głupawy