ktoś ma to ustrojstwo ? jak z jego jakością i funkcjonalnością jest ? rozumiemże 3xblm-1 wchodzi do środka
Wersja do druku
ktoś ma to ustrojstwo ? jak z jego jakością i funkcjonalnością jest ? rozumiemże 3xblm-1 wchodzi do środka
Nie 3 szt. lecz 2, myślę że funkcjonalnośc powinna się poprawic a wizualnie to już kwestia do pominięcia bo najważniejsza w tym wszystkim jest wygoda.Cytat:
Zamieszczone przez dziekan
Ps. Oleryku a ten spust z lewej strony też działa?
Działa.
Można sobie przełączać, ktorego chce się używac albo oba moga działać razem.
To całkiem ciekawe i przydatne. Ostatnio na CF był post odnośnie aparatu ze spustem z lewej strony, użycie takiego gripa już w jakimś stopniu mogło by pomuc osobie, której to potrzebne, w tamtym przypadku była to odoba bez palców u prawej dłoni.
Pozdrawiam ;) i jeśli ktos kupi niech obfoci E-510 z tym ustrojstwem dokładnie i zda relację jak się spisuje.
Czy zostałeś oclony? Też korci mnie zakup z Hong Kongu (mały monitorek).Cytat:
Zamieszczone przez Oleryk
A co dzieje sie z klapka baterii w e-510 po podłączeniu tego gripa?
Się zdejmuje, i się chowa w bezpiecznym miejscu.Cytat:
Zamieszczone przez czmielek
Nic nie było oclone, przesyłka dotarła po 5-ciu dniach od zakupu i kosztowała mnie $ 109.95 plus 10 za dostawę.Cytat:
Zamieszczone przez barber
Niedlugo potem zdrożały na 129.95, nie sprawdzałem, ile kosztują dziś.
Szczerze powiedziawszy, na dzisiaj tj. 21.01, według kursu średniego dolara 2.4782 zł, 120 dolarów daje dokładnie 297.38 złotego..
Więc taniej już nie jest ;)
Teraz z kosztami przesyłki to ok 140$ - czyli ok 340zł.
Troszkę drożej niż "na Allegro".
Kupiłem parę rzeczy u sprzedawców z Hongkongu i też nie miałem kłopotów z cłem.
Pozdrówka.
Teraz siedzę i próbuje zdjąć u siebie i nie wiem jak się do tego zabrać. Szarpnąć i po sprawie? Czy trzeba coś podważyć?Cytat:
Zamieszczone przez dziobolek