Jak nie mam pamiatki z orginału, musi miniatura wystarczyć. Zresztą mam tego więcej bo kilkanaście różnych zabytków Warmi i Mazur sfociłem w miniaturach. To tak na forum promocja tego regionu, zreszta przepięknego.
Wersja do druku
Jak nie mam pamiatki z orginału, musi miniatura wystarczyć. Zresztą mam tego więcej bo kilkanaście różnych zabytków Warmi i Mazur sfociłem w miniaturach. To tak na forum promocja tego regionu, zreszta przepięknego.
Fajne. Generalnie zawsze podobały mi się makiety i miniatury :)
Tam jest co oglądać i podziwiać.
Daleko ci to cudo od mojej Łodzi, ale ja przejeżdżałem sporo lat temu w pobliżu nie zdając sobie sprawy jaką omijam perełkę:wink:
A w grudniu 2008 jechałem do Karpacza nagrodę weekendową skonsumowac, też było blisko, tylko nie było szans wysiąść i zobaczyć.
To jedno z takich miewjsc, którego ja nie pominę.............na rowerku.
To kolejny tym razem pałacyk.... ruinek:)
Eklektyczny pałac von Kleistów w Juchowie zbudowany został w 1874 r. na fundamentach dworu z XVIII w. Pałac wyróżniają dwie strzeliste wieże w ścianie frontowej...
A ja mam coś z bliska i daleka
1. Zamek Moszna
2. Zamek Bunratty
3. Zamek Craggaunowen
Co prawda najlepiej widziane są te zamki z bliska ale tymi z daleka też nikt nie gardzi :). Wszystkie zamki i pałace mają w sobie jakąś magie :)
przejżałem wątek i nie było jeszcze zamku królewskiego
Załącznik 76000
i chyba pałac prezydencki też powinien tu być
Załącznik 76001
[QUOTE ]Jak nie mam pamiatki z orginału, musi miniatura wystarczyć. Zresztą mam tego więcej bo kilkanaście różnych zabytków Warmi i Mazur sfociłem w miniaturach. To tak na forum promocja tego regionu, zreszta przepięknego.[/QUOTE]
Biker , z tego samego muzeum miniatur ;)