Odp: Zima - nasze zdjęcie
Wolę drzewa zimą niż latem, bo dopiero wtedy w pełni mozna docenić finezję i różnorodność rysunku koron :) A jak jeszcze ładnie szadzią powleczone, nic tylko podziwiać!
Toruński piesek zimą bardzo na tak. Oszronione w czarnobieli też.
3 zdjęcia jak widzę zimę, albo inaczej - jak lubię ją pokazywać. Gołe drzewa, pustka, czerwone słońce i ciężkie chmury.
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
Pierwsze troszkę za ciasne choć kolory super, drugie bardzo fajne.
---------- Post dodany o 08:24 ---------- Poprzedni post był o 08:22 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
PaniNikt
klimatycznie wyszło, fajne :)
---------- Post dodany o 08:28 ---------- Poprzedni post był o 08:24 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
gibberpl
3 zdjęcia jak widzę zimę, albo inaczej - jak lubię ją pokazywać. Gołe drzewa, pustka, czerwone słońce i ciężkie chmury.
1 i 2 bardziej mi się podobają,na wszystkich ładne kolory, na 1 fajnie łuk drogi prowadzi w głąb
Cytat:
Zamieszczone przez
gibberpl
Drugie podoba mi się najbradziej - niebo wyszło pięknie. :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
ronin75
Za przedpiszącymi :D - panoramy piękne! :)
Kilka fotek zimowo-jesiennych. :D
ładne, ja wolę 1 zdjęcie :)
Ten łuk drzew co yamada wspomniał się podoba. Z tym że jak pozwolisz troszkę pomamrać :-P to złapał bym więcej tego łuku (drzew) na pierwszym planie, aby taki bardziej pełny był.
No ale to się widzi dopiero potem, w domu.
A zdjęcia piękne.
dla mnie też 2.
Yamada - tak, wiem. kiedy robiłem to zdjęcie cierpiałem na braki sprzętowe (mało szeroki obiektyw). gdybym oddalił się jeszcze to w kadr weszłaby niepotrzebna architektura wiejska, a z innej strony nie można było. dzięki za uwagi:wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
dla mnie też 2.
Yamada - tak, wiem. kiedy robiłem to zdjęcie cierpiałem na braki sprzętowe (mało szeroki obiektyw). gdybym oddalił się jeszcze to w kadr weszłaby niepotrzebna architektura wiejska, a z innej strony nie można było. dzięki za uwagi:wink:
Jak kiedyś powiedział mi jeden kolega, Bodzip, szeroki kąt można zastąpić kilkoma kadrami i skleić. Nawet często daje to lepszy efekt niż fotka z szerokiego kąta. Ja często robię np 2, 3 kadry i je składam, lekko kadruję. :)