Rodzice karcili, bądź dyskomfort :roll:
Wersja do druku
dziekuje wszystkim za uwagi i poswiecona chwile , natepna wrzuta to pewna seria ktora podjelem w pewien wiosenny weekend , ale do tej pory nie zdarzyla sie okazja zeby pociagnac temat , dlatego tylko trzy fotki
62
63
64
pozdr
Fajowska seria. Najciekawsze cienie - jak dla mnie - te z logo TP :wink:. Niby to coś obok pani trochę bruździe ale i tak fajne bardzo.
Eeee, a dlaczego ja Ciebie nie znam? Foty superaśne, widać, że nie jesteś nowicjuszem, a nawet przeciwnie... Nie robiłeś wcześniej Olkiem? Nie chciałeś nas znać? GTF lub GTTF też nie był w Twoim kręgu zainteresowań?
Witam ,nowicjuszem nie jestem (ok 4lata ) , robilem zdjecia pentaxem , olkiem , przez pewien okres tylko analogami , ponownie pentaxem , a docelowo skoncze na olku , czekam az omd przestanie byc nowoscia , typem zlotowicza nie jestem ale wszystko mozna nadrobic ,pozdr
jako ze troche stanelo dodam jeszcze kilka zdjec z archiwum ,temat ogolny nadmorskie
66
67
68
69
70
pozdr
Dużo banalnych motywów niebanalnie pokazanych (Jarmark Dominikański, morze, Gdańsk). Nooo... może ostatnia seria taka bardziej... normalna ;)
Mazaje i dobicia - mniut.
No i widzę, że byłeś na "moim" moście :D
Trochę mnie drażni nietrzymanie oryginalnych proporcji, zwłaszcza jeśli jest kilka zdjęć pod rząd różnie skadrowanych.
Tak czy siak chętnie będę zaglądać.
sa to rozne pstryki powstale w ciagu ostatnich dwoch lat roznymi sprzetami od kompakta po analog , co do kadrowania to albo wstawiam pelen kadr , jezeli cropuje to do ustalonych formatow 1:1 , 5:4 , 5:3 , staram sie aby byly polaczone chociaz tematycznie , pozdr
A to sorki, zwracam honor ;) Na tej ostatniej wrzutce tak mi się rzuciło w oczy :oops:
w sumie w przypadku ostatnie wrzutki masz racje te 68 odstaje ,
teraz wrzuce dwa kwadraty i jeden kadr orginalny
71
72
73
pozdr