Odp: Wątki oceny zdjęć. Czy to ma sens?
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
chyba pogrzebacz :mrgreen:
pogrzebacz, jak pogrzebie fotę 6 stóp pod ziemią.
---------- Post dodany o 10:07 ---------- Poprzedni post był o 10:05 ----------
Panowie robimy [OT] w pasjonującym wątku. Tak nie nada.:roll:
Czyli Thomasso niech dalej bedzie takim jak byl.Niech nie slucha porad tego typu zza plecow.Artysci skonczeni to tak po zlosci sugerowali w tajnych rozmowach zeby z takim tematem wyskoczyc.
A grzebcie sobie bylebyście mojego zapału nie pogrzebali.:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Czyli Thomasso niech dalej bedzie takim jak byl.Niech nie slucha porad tego typu zza plecow.Artysci skonczeni to tak po zlosci sugerowali w tajnych rozmowach zeby z takim tematem wyskoczyc.
A ty znowu swoje ... przecież już tłumaczyli: Mirek54 sie nie zna i nic nie łumi nie?
Helmuth a z tym "krakowskim targiem" to do kogo było ? Aaaaa?????
Chciałem pogodzić Warszawę (no prawie- Marki) z Krakowem :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Andrzeju, a nie wydaje ci się, że stopka nadmiernie spuchnie od tych zaszczytów, zlotów, cytatów i informacji pt. "przyjmuję tylko gratulacje". Te wszystkie informacje mogą się nie zmieścić w regulaminowych 3 wierszach (punkt 14d. regulaminu - swego czasu niemal hurtowo rozsyłałem PW w tym temacie ;) ). Poza tym istnieje ryzyko, że "poprawiacz" nie przeczyta stopki tak samo jak nie czyta się FAQ forum.
Jestem za zdrowym podejściem do dyskusji i wymiany poglądów. Jeśli ktoś poprawia moje zdjęcie w wątku, to są dwie możliwości. Nie jest ono zachwycające, a to rodzi wniosek, że trzeba popracować nad warsztatem. Druga możliwość, ktoś lubi bawić się w fotoedytora. Na, jak to tu nazwano "skończone dzieła", jest miejsce w galerii, na ścianie.
Ja to wszystko wiem , ale jedna zdanie w stopce jest postawieniem granicy - chcę , nie chcę , to jest wyrażenie woli.
---------- Post dodany o 10:58 ---------- Poprzedni post był o 10:46 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Dobra! Jestem Artystą i to Nieskończonym(ciągle działam, krytyka mnie nie zeżarła i potrafię strzelić sobie w ucho z łuku) niech ktoś mi udowodni że nim nie jestem ... ech... .
...
Pomysł ze stopką świetny, ale tak prawdę powiedziawszy to mr.Ti narobił szumu. :-D
Jak komuś zmerdałem pracę i wstawiłem do wątku się pytałem "jak nie pasuje wywalę" jaka to sztuka powiedzieć: moich fot nie tykać bo w ryja :-D
Nie sprowadzajcie wszystkiego do Tomka i robienia szumu. Tomek napisał w swoich postach to co czytam w różnych miejscach forum , wyraził to co pisze część naszych userów...
Wolność moim zdaniem to świadomość ograniczeń , ale i przestrzeganie wolności innych.
Wpis zatem jest postawieniem granicy, lub jak chce Helmuth jej zniesieniem. Jest łatwym, odwracalnym, nieangażującym nikogo wyrażeniem woli.
Mój pierwszy pomysł ze stemplowaniem orderami był wadliwy - angażował administrację. W tej błahej sprawie dla admina , a istotnej czasami dla usera rozwiązanie samoobsługowe jest najlepszym rozwiązaniem.
Przepraszam ,że nie w tempie , ale jestem teraz z doskoku na forum .
Pozdrawiam AP.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Ja to wszystko wiem , ale jedna zdanie w stopce jest postawieniem granicy - chcę , nie chcę , to jest wyrażenie woli.
Myślę, że problem widzi tylko garstka użytkowników i nic nie stoi na przeszkodzie aby wstawili to info do swych rozbudowanych stopek (obok funkcji TWA, ilości zlotów przebytych, opuszczonych i planowanych, udziału w Olyrulez, popRAWce, DITLu i ilości posiadanych obiektywów) ;)
P.S. Przepraszam za złośliwość, więcej nie będę :oops: (można grzebać w reputacji).
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Myślę, że problem widzi tylko garstka użytkowników i nic nie stoi na przeszkodzie aby wstawili to info do swych rozbudowanych stopek (obok funkcji TWA, ilości zlotów przebytych, opuszczonych i planowanych, udziału w Olyrulez, popRAWce, DITLu i ilości posiadanych obiektywów) ;)
P.S. Przepraszam za złośliwość, więcej nie będę :oops: (można grzebać w reputacji).
Wiem powoli piszę ,ale odpowiedziałaś za wcześnie.
Ja w Twojej reputacji , za co i po co?,
To rzadka okazja do rzeczywistej wymiany poglądów i za to jestem Tomkowi nawet wdzięczny.
Z grzebaniem w reputacji to był taki żarcik, już na pewno nie skierowany do Ciebie Andrzeju ;)