Od kieszonkowosci to masz PENa.
T.
Wersja do druku
To miało być 2w1. Do kieszeni i do dużych szkieł. Jeśli nie, to po co? Lepiej było wypuścić E-7.
to video proponuję zignorować, zresztą na 43rumors o tym piszą
No ale przeca to jest mikrusek. Z dopietymi gripami to mi i tak maly palec bedzie uciakal poza :)
Nie przesadzaj i nie czepiaj sie juz tak na sile. Do kieszeni masz PENy i GFa.
Ten aparacik genialnie sie nada (po odpieciu gripow) do wrzucenia do damskiej torebki i jeszcze pewnie tam zginie.
T.
http://www.eprice.com.tw/dc/talk/1400/4698964/
Sexy MF z PL 25/1.4!
To jest dopracowane, tylko nie moze byc do wszystkiego. Jak rany! Powtarzam - do kieszeni masz inne modele.
I skoncz juz kwekac ;-) Ja rozumiem ze matryca nie jest super nowa, czy tam te DRy jakies nie takie, czy 12bit na kanal (choc nawet zaawansowanemu uzytkownikowi to i tak na nic bo tego nie wykorzysta IMHO).
Dla mnie np. to on za maly jest i wolalbym jakby bez gripow byl jednak nieco wiekszy, miesisty :)
T.
No fajnie, ale chyba nie każdy kto będzie nim filmował będzie nie "jerk" tylko "pro" i zrobi to jak należy. Sample "z życia wzięte" dają więcej informacji o rzeczywistych możliwościach niż odpicowane filmy reklamowe, jak w przypadku nowego D800.
Ktokolwiek interesujący się filmowaniem za pomocą takiego sprzętu i tak nie będzie się przejmować "handholding the camera and shaking it for and back, causing the jerky focus" tylko zwróci uwagę na coś bardziej istotnego (z plusów, praktycznie zerowy RS (porównajcie do PENów jaka różnica !!!), z minusów strasznie skokowa zmiana ekspozycji).
W Europie(Polsce),wyszło mi 8300Pln:wink:.Jak pisałem wcześniej,dodaj sobie te dwie nowe stałki...gdzie cena będzie z kosmosu.
---------- Post dodany o 18:16 ---------- Poprzedni post był o 18:04 ----------
Fatman,jeżeli ten filmik,ma mnie przekonać do zakupu tego aparatu....względem filmowania..mnie to nie przekonuje.