Odp: Artystyczne fotki z kotleta - watek zbiorowy!!!
@kaczy: no nie moge dac plusa, niemoge, niemoge...
...a tak bym chcial, bede do rana rozdawal innym zeby zapodac, bo zes po prostu wygarnal sprawe tak jak jest, a nie urabial niestworzone historie:)
BRAWO!!!
pozdro
K@czy, prezesie, nic dodać nic ująć. Pchanie artyzmu w zwykły biznes jest mocno przesadzone, chyba że to marketing. Na "artyste" też można sprzedawać usługi jeżeli są klienci których to przyciągnie. Ale żeby samemu w to wierzyć? ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Tadeusz Jankowski
Do kaczego,
Rozmowa w wątku jakby nie o zdjęciach, a o zajęciach, rozwija, doświadczeniami sosi, lecz nie ze strefy art, jeno z bliska do ziemi, niczego nie unosi, niczego nie wyjawia, niczego nie zmieni, estetyka amatora biednego niezaawansowanego pozostanie jak była - sztampowa, samotna i wątpliwości siła.
Z innej beczki.
Granica między sztuką, a rzemiosłem jest rozmyta. To co jeden uzna za dobre rzemiosło, np. tzw. meble gdańskie, inni wstawiają do muzeum. Osobiście lubię popatrzeć na solidne rzemiosło, pobyć w przedsionku sztuki, wynieść dla siebie jakieś nauki.
Pzdr, TJ
Zaraz, zaraz....
Zgodnie z wola autora watku pogadajmy o konkretnych przykladach.
Czy ty Tadeuszu, z wlasnej, nie przymuszonej woli, powiesilbys to oto zdjecie na swojej scianie i nie zdjal go az do smierci?
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
@kaczy: no ale nie widzisz tych emocji, zobacz jaka historia sie maluje.... ;)
No i to przeslanie, ktore bije na kilometry z tego zdjecia.... ;)
pozdro
Nie napisze co widze na tym zdjeciu, bo mnie autor znienawidzi.....
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
Nie napisze co widze na tym zdjeciu, bo mnie autor znienawidzi.....
Kurde ja to widze ten wirujacy,no ten,ten co tak bil wszystkich z karata Nosz kurde na koncu jezyka mam i zabij nie moge se przypomniec.
Pamietam jak ja w artyste kotletowego sie bawilem.60 odbitek do koperty 10 ujec po 6 z klatki i kilka probek do drugiej.Jak marudzili,ze drogo to probki za darmo dodawalem,jak nie marudzili to tez ale z wlasnej artystycznej woli.
Sorry Janeczek ale za mało artyzmu.
Czarno białe zdjęcie pary w samochodzie moim skromnym zdaniem ŚWIETNE, mimo drobiazgów które możnaby poprawić.
A teraz patrz i wyciągaj wnioski.
To cudo było warte pół mln baksów! To jest Artyzm i Sztuka. ;)
Chyba nie wszyscy wiedza, ze ten watek powstal pod wplywem tego:
https://forum.olympusclub.pl/threads...i....-relacja!
Jak artyzm to moze chociaz tak? :P
Cytat:
Zamieszczone przez
Jerry_R
A powiedz mi czy to cos ma zmienic w odbiorze tego watku, a zwlaszcza arcydziel sztuki weselnej tutaj zamieszczanych?
pozdro