Mi nawet nie bardzo wychodzi wejście na stronę księgarni.
Serwery im nie wyrabiają.
Wersja do druku
Mi nawet nie bardzo wychodzi wejście na stronę księgarni.
Serwery im nie wyrabiają.
Na fejsie przepraszają za tą sytuację.
Przed chwilą udało się kupić. Poklikałem kilka razy i przeszło, wcześniej (po południu) za cholerę nie chciało. Jak na razie jest problem z pobraniem zakupionych ebooków.
Cytat z ich FB:
Tym z Was, którym nie udało się kupić dziś ebooków damy oczywiście możliwość ich zamówienia w cenie 9.90. Do najbliższego piątku prosimy o maila na adres: promocja01012013@ebookpoint.pl wraz z informacją, jakie książki chciałaś/chciałeś nabyć.
Widac taki sprytny marketingowy hit - zeby spopularyzowac strone nie tracac za duzo na promocji ... Mnie sie nie udalo zakupic mimo ze udalo mi sie wrzucic do koszyka - transakcja byla juz po polnocy. Ale jak patrze na ich normalne ceny to nie wroze im zbyt duzego sukcesu - ebooki kosztuja drozej niz ksiazki gdzie indziej
9,99 zł zamiast 99,90 zł - świetna oferta. Inna sprawa, że nie wiem czy bym w ogóle był zainteresowany tą książką gdyby nie zamieszanie z dostępnością oferty. E-Mail do obsługi sklepu poszedł.
Email poszedł na LR4 i PSE10 :) Zobaczymy czy się uda.
Ponad pół godziny zajęła mi rejestracja i kupno jednego ebooka. Do nadal nie udało mi się go ściągnąć :D Wyszukiwarka nadal nie znajduje tego co ręcznie znalazłem i nabyłem :] PROFESJONALNY serwis, brafffo.
Wiesz, ebooki wciąż są w Polsce niszą. Jeśli książka "techniczna" kosztuje te same pieniądze w ebooku i w "papierze" to wolę papier.
Beletrystyka jak się sprzeda w ilości KILKUSET sztuk to wciąż jest dużo (większość ludzi "kupuje" na chomiku itd...) i ten rynek nie jest przygotowany na takie "napory".
Ale dobrze, że się rozkręcają - każdy "większy" miał po kilka wpadek w swoim życiu - najważniejsze to wyjść z nich z twarzą.
za fb:
"Obiecaliśmy wczoraj, że udostępnimy listę ebooków objętych noworoczną promocją. Oto ona: http://ebookpoint.pl/kategorie/promocja.
Ci z Was, którzy do nas napisali na wskazany adres otrzymają w ciągu najbliższych kilku dnie kody rabatowe uprawniające do zakupu ebooków w promocyjnej cenie. Będziemy je stopniowo wysyłać na Wasze skrzynki mailowe. Wielka prośba o wyrozumiałość, liczba maili jest… duża."