15 załącznik(ów)
Odp: Raczkując z aparatem
Cześć Wszystkim :smile:
Daaawno mnie tu nie było, czas odkurzyć trochę temat. Co prawda bardzo rzadko wychodząc zabieram ze sobą aparat, ale jak już ma miejsce to niecodzienne wydarzenie to staram się coś pstrynkąć.
Tym razem zacznę może od wariacji tematycznych bez konkretnego związku.
39)
Załącznik 108862
40)
Załącznik 108863
41)
Załącznik 108864
Zeszłoroczny wypad do ZOO:
42)
Załącznik 108865
43)
Załącznik 108866
I znów powtórka, czyli piknik lotniczy, niestety pogoda nie dopisała :evil:
44)
Załącznik 108867
45)
Załącznik 108868
46)
Załącznik 108869
47)
Załącznik 108870
48 )
Załącznik 108871
No i po pikniku :grin: a tak ogólnie to chyba zaraziłem się kolejnym hobby do którego wróciłem po parunastu latach. Czyli modelarstwo lotnicze, oczywiście poza dużo wyżej zawieszoną poprzeczką w przypadku modelarstwa - z racji wieku - okazało się że przydatna jest też znajomość aparatu fotograficznego, dobór tła i światła odgrywa tu kluczową rolę. Zanim jednak dojdę do fotografii modelarskiej jeszcze jedno zdjęcie, takie trochę lotnicze.
49)
Załącznik 108872
No i zabawy macro-modelarskie
50)
Załącznik 108874
51)
Załącznik 108875
52)
Załącznik 108876
53)
Załącznik 108877
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Drunkmaster
Cześć Wszystkim :smile:
Daaawno mnie tu nie było, czas odkurzyć trochę temat. Co prawda bardzo rzadko wychodząc zabieram ze sobą aparat, ale jak już ma miejsce to niecodzienne wydarzenie to staram się coś pstrynkąć.
Tym razem zacznę może od wariacji tematycznych bez konkretnego związku.
Pozdrawiam
Aleś Wciepnął! teraz daj czas na obejrzenie. :-D
Ostatnie na lustrze jest niegłupie.
47 się mi podoba - wygląda jak zdjęcie sterowanego modelu.
Jak zobaczyłem Karasia i P11 coś mnie tknęło, że skądś kojarzę te modele. :)
Dopiero po tej fotce:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
skojarzyłem z PWM.
O. Powitać kolegę lepiacza 8)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
zgadzam się
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Jak zobaczyłem to ostatnie , to skojarzył mi się kolega Czarmax. On czasem wrzucał podobne fotki.
No i mnie też wpadła ta fotka w oko.
Lotnicze mi się podobają, a modelarskie nie bardzo - ot, pstryknięte modele, za wyjątkiem ostatniego, które jest nietypowe :)
Małpiszon też fajny, a gość na ulicy przypomina mi bardzo tego z fotki Rafała Czarnego :) Zdjęcie wygląda jakby zrobione w odpowiedzi na tamto ;) Niestety linka wkleić nie mogę, bo w wątku na foto miesiąca maja 2013 jest odnośnik do zewnętrznej strony, tylko widać Rafał albo coś zmienia, albo nie opłacił domeny, bo tylko info z hostingu się ładuje. Ci co widzieli wiedzą, o której mówię.
Cytat:
Zamieszczone przez
Drunkmaster
O. Powitać
Witam również. :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Drunkmaster
kolegę lepiacza 8)
He, he, he - i to właściwe określenie co do moich umiejętności modelarskich. :lol:
Mi się podoba 44 - ma swój klimat chociaż jest lekko nieostre - ja bym je skadrował w panoramie 16:9 z mniejszą ilością trawy bo to ona głównie nieostrość wprowadza.