53 bardzo ciekawa, ale nastepnym razem staraj sie nie obcinac konczyn.:grin:
Wersja do druku
53 bardzo ciekawa, ale nastepnym razem staraj sie nie obcinac konczyn.:grin:
55 czy to z tego tragicznego wypadku na pokazach lotniczych
@Maciek: tak to jest zdjęcie z Pokazów w Płocku na których zginął pilot Marek Szufa, zdjęcie przedstawia dokładnie moment uderzenia w wodę, samolot szedł z góry tak jak słup dymu, a w lewym dolnym rogu widać latające fragmenty
@Masakrer: o właśnie miałem dylemat ze zdjęciem 53 bo mam też podobne "z kończynami" ale już z trochę inną miną, mniej podejrzliwą :).
zdj. nr 56 ->Załącznik 49844
oto jak Kolorowa Jesień daje odpór bezczelnej zimie. wracam do chodzenia z aparatem na szyi po 4 miesiącach przerwy.
Zakopane-Kuźnice
Załącznik 56063
Fajne zestawienie - liście na drzewach i śnieg. Oby jesień jeszcze trochę była górą. :wink:
Witam po dłuższej przerwie ;), absencja spowodowana była kompletnym brakiem inspiracji i chęci do jakiegokolwiek rozwoju foto, na szczęście wszystko to powróciło miesiąc temu. Zmieniłem lekko sprzęt foto i znów mam ochotę robić lepsze zdjęcia. Zamieszczam kilka fotek z niedawnej "moherowej" manifestacji i jestem ciekaw co o nich sądzicie.
Pozdrawiam
zdj. 58 Załącznik 63965 zdj. 59 Załącznik 63964 zdj. 60 Załącznik 63966 zdj. 61 Załącznik 63967
61 mi sie podoba, flaga ładnie załopotała :)
jeszcze jedno zdjęcie z sesji domowej, również jestem ciekaw co sądzicie
zdj. 62
Załącznik 63978
klony :)))) piekne oczyska, trochę ciasno ale może to i pasuje w tym przypadku