Nic nowego pewnie nie wymysle, oczywiscie 28 i 29 najfajniejsze z ostatnej wrzutki, ale w 29 ciachnij lekko na dole i zobaczysz, ze jest lepiej. :grin:
Wersja do druku
Nic nowego pewnie nie wymysle, oczywiscie 28 i 29 najfajniejsze z ostatnej wrzutki, ale w 29 ciachnij lekko na dole i zobaczysz, ze jest lepiej. :grin:
ładne światło masz w kadrach, jeśli dajesz więcej "powietrza" to się bardziej podoba.
Dzięki za wpisy i komentarze. Jak widzę większe zainteresowanie wzbudzają szersze kadry, a ja chciałem się dowiedzieć coś na temat odbioru trzech "leśnych", a zwłaszcza ostatniego, bo nie do końca jestem przekonany do tego zdjęcia. Ale wiem w takim razie, że brak komentarzy oznacza że mniej przypadły do gustu ;-)
Masakrer faktycznie jest lepiej - dzięki :-)
Dam jeszcze jedno szersze z tego wypadu.
33.
Bardzo klimatycznie. Gratulacje!:grin:
33 - świetny kontrast między ciepłym niebem, a zimnym pierwszym planem.
Ciesze sie, ze moja skromna opinia sie przydala.:grin:
Co do drzewek, to aby takie fotki zwracaly uwage musi byc tam albo jakies bardzo fajne swiatlo, albo jakis ciekawy motyw, albo warunki pogodowe sprawiajace, ze zwykle drzewka zamieniaja sie w cos cudnnie nadzwyczajnego.
Pozdr.
A ja napisze, ze bardzo, ale to bardzo mowi do mnie nr 30. Tylko moze jakby odciac wiecej dolu, tak zeby trawy/gruntu nie bylo widac. Te drzewa, na ktorych sie tak pieknie stopniuje zamglenie... fantastiko. Takie inne.. nie trywialne.. :)
T.
Kampinos...ciekawe miejsca wypatrzyles do focenia.
Jak uda Ci się ciekawie pokazać krzaki to będę do Ciebie mówił mistrz:-). Sam tez próbuję, ale rzadko kiedy efekt jest godny pokazania. Trudny temat, ale warto walczyć.
ps. mało oryginalny będę, bo ciepło-zimne najbardziej mi się podobają (28,33).
pozdrawiam
ps. się powtórzę, ale lubię te Twoje krajobrazy, bo są takie "wychodzone". Znasz teren, wiesz gdzie i kiedy się wybrać.
33 ladnie skrojone, masz ze sloncem i calkiem bez tylko z poswiata?