nieśmiałe próby fotografowania roślin, kitem...
Wersja do druku
nieśmiałe próby fotografowania roślin, kitem...
Mysle, ze dwojka na tak :-)
z tym zdjeciem z galerii teraz lepiej.a wrzuc jeszcze na B&W i bedzie kokos. z ostatniej wrzutki dwójka ok choc ja bym zostawil troszke wiecej miejsca z lewej strony. pozdr
Symetryczne z Galerii Krakowskiej fajnie się zapowiada. Wyciąłbym oba banery na górze.
Pozdrawiam AP.
jestem za apz.pozdr
Witaj Jacku. Przejrzałem cały ten wątek i wszystkie zdjęci, które w nim opublikowałeś i z pozycji również podobnego amatora do Ciebie chciałbym zabrać głos:) Jak na moje amatorskie oko to widać duży progres od nieostrych, pstrykanych trochę na żywioł zdjęć po dość przemyślane, dobre technicznie fotografię, na których starasz się przestrzegać zasad (poszukiwanie krawędzi itp). Jeśli chodzi o kity i zdjęcia roślinności to najlepszym dowodem na to, że też świetnie się nadają do takich zastosowań są zdjęcia Mirka54. Zerknij na jego zdjęcia kwiatów a od razu podbiegniesz robić swoje:) P.S. zdjęcia z Chorwacji bardzo mi się podobały - piękne widoczki, miły nadmorski klimacik..
widzę ożywienie w moim wątku miło:) wersja b&w bez banerów z dedykacją dla apz, pozdro dla wszystkich
super to zdjęcie z galerii. ale ja chyba jestem za kolorowym :D
kolejne fotki z serii "chodzę po lesie i zbieram grzyby"...
Fajne ujęcia, żabia perspektywa :-) Trochę za dużo niebieskiego