-
zdjęcia przednie :) ale znowu dół :( patrząc na zdjęcie nr 1 w temacie (Tadeusza) człowiek ma wrażenie że może podjąć się tematu ale przy następnych zdjęciach forumowiczów np. Rafała to już wymiękam i wiem że nie dam rady :( i znowu krew w piach :D
Zdjęcia super :)
-
wydaje mi sie ze dobrze ze pojawiaja sie takie zdjecia jakie Rafał serwuje - dla mnie to wlasnie jest taki kopniak do dzialania - rodzi sie chec zrobienia czegos przynajmniej zblizonego poziomem do jego zdjec, czlowiek dazy do doskonalosci probujac przeroznych technik i ujec by uzyskac najlepszy efekt... i tak powinno byc!
gdybym ogladal samie kiepskie zdjecia to nie wiem czy by mnie tak fotografia wkrecila...
pozdrawiam
-
Kiepskie zdjęcia też czasem motywują - patrzcie na początek tego wątku :P
Ja - widząc ten pierwszy tadeuszowy kieliszek i dolewając oliwy do dyskusji myślałam sobie "pfff... zrobię lepszy" - po czym sama wzięłam się za temat. I tu... KISZKA. Okazało się, że nie jest to proste. Na pewno jeszcze kiedyś wezmę się za temat, bom niebyt zadowolona z efektów :)
Wychodzi więc na to, że nieważne - kiepska czy dobra fota ma motywować. Ważne że skłania do roboty.
-
Zamieszczam 2 następne fotki lampek do wina. Krytyka, podpowiedzi, sugestie, także rozwijające temat (pożyteczne nie tylko dla mnie, ale także dla odwiedzających ten wątek) mile widziane.
Pzdr, TJ
-
Przepraszam ale rownie dobrze mozna byloby parapety fotografowac. Jesli juz robimy przedmioty nad ktorymi mozemy w 100% zapanowac, to robmy tak by bylo przynajmniej zaskakujace. Tadeuszu chyba z nudow focisz te szkla bo generalnie bardzo lubie Twoje zdjecia.
Pozdrawiam
-
Peniek,
Generalnie masz dużo racji. Może jakieś rady?
Pzdr, TJ
-
Przestac fotografowac??
czesc.Ch.
-
Chomski,
Jesteś ostry facet.
Pzdr, TJ
-
1 załącznik(ów)
Tadeuszu nie patrz prosze na technike tego zdjecia poniewaz bez zastanowienia zrobione ale takie szklo stoi od jakiegos czasu u mnie w domu i czasami mnie rozprasza :-) wiec tylko dla przykladu daje.
Pozdrawiam
-