36 b.fajne ;)
Wersja do druku
36 b.fajne ;)
już tyle próbuje i próbuje;p i nici z tego.... ech....
A coś się tak czepił ? Małpka w zoo lub na innym kontynencie :wink: Powiedzmy po imieniu, aparat o ubogiej możliwości rejestrowania obrazu. Choć autor chciał wstrzelić się z ostrością, to jednak nie dał radę ze względu na swoją niewiedzę i ograniczenia sprzętu rejestrujacego obraz.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
:wink:
dzięki Panowie za tak GODNE określenia moich umiejętności :D i mojego wspaniałego aparatu :D mam nadzieję, iż was zaskoczę po weekendzie dobrymi zdjęciami :) (o ile takie uda się zrobić mnie i mojej puszeczce zautomatyzowanej xD)
Hmmm, obiecałem więc wrzucę, aczkolwiek zdjęcia są beznadziejne :D Więc to będzie taka fotorelacja :) Niestety mój aparat nie daje rady robić zdjęć a ciemnych pomieszczeniach z świetlówkami i to w dodatku przy bardzo szybkich ruchach, więc pokaże wam takie, które wyszły jako tako i to dopiero po delikatnej obróbce :( (a myślałem ze was zaskoczę czymś ciekawym)
PS. do oglądania zdjęć, dla poczucia choć troszkę tej atmosfery puśćcie sobie tą piosenkę :http://tomsonowy.wrzuta.pl/audio/2qt...na_-_a_navalha
Turniej Capoeira - " Jogo bonito 2 "
1. Uczestnicy Turnieju
2.A tutaj rozgrzewka przed turniejem :)
3. Rozgrzewki część kolejna
4. I część ostatnia rozgrzewki
5.Bateria zaczyna grać
6. I zawodnicy zaczynają Jogo (grać)
7. Jogo
8.Byli wygrani i przegrani
9. Medalistki i Medaliści
10. I na koniec wspólna Roda :)
11. Roda
12. Roda - akrobacje
Nawet moja lampa błyskowa nic nie pomagała w zatrzymaniu ruchu;/ Zdjęcia są jakie są:)-->każdy widzi;p może to też zależy od moich umiejętności, aczkolwiek aparat też robi swoje, a szczególnie jego szybkość---> "miażdżąca" :D heh
SPAM -->http://www.capoeiragcn.pl/ strona naszej grupy, jeżeli ktoś by się zainteresował :) i chciał np. wpaść na jakiś pokaż porobić zdjęcia w swojej okolicy :D
Nie narzekaj na sprzet może mikro4/3 taki gh2 czy epl 1 + to szkiełko z dyskusji dały by lepiej radę , ale znowu musiałbyś obliczać hiperfokalną i tym podobne .... Twój Olek jest dobry do zdjęć plenerowych w niezłym dziennym świetle, przede wszystkim. Tam miałeś za mało światła i tyle , fotki, które pokazałeś interesujące - nie znałem tej dyscypliny.
Pozdrawiam AP.
Jest bardzo niszowa:) mało kto wie co to jest capoeira:) - brazylijska sztuka walki :) i raczej rzadko odbywają się turnieje, ponieważ ciężko oceniać grę zawodników. Kieruje się bardzo...hmm, innymi zasadami niż sztuki walki z dalekiego wschodu :D Jak dla mnie jest pełna pasji, rozwija ciało, uczy grania na etnicznych instrumentach pochodzenia afrykańskiego, języka portugalskiego pod postacią wielu piosenek, które się śpiewa podczas gry:)
Naprawdę, niesamowite przeżycia i jeżeli ktoś ma możliwość spróbować, niech idzie i zobaczy jak to jest :) W Polsce jest dużo różnych grup capoeira, w naprawdę wielu miastach. :)
PS. Jestem zdecydowanie bardziej zadowolony z filmików jakie nagrał mój aparat ;)