ups... :) zapomnialem wysteplowac, moja wina. Jutro wrzuce mam nadzieje kilka lepszych.
Wersja do druku
ups... :) zapomnialem wysteplowac, moja wina. Jutro wrzuce mam nadzieje kilka lepszych.
Ostatnie dwa bardzo ładne. Bardziej przemawia do mnie 23. Szkoda, że wody nie rozmyłeś dłuższym czasem i te kropki troszke przeszkadzaja. Pozdrawiam
Zwracam honor, zapewne piekne widoczki robia swoje, ale widac ze juz troche myslisz za nim pstrykniesz zdjecie, urzeklo mnie 22... Takiej mgly szukam od poczatku wakacji :P Niestety nie w Polsce te numery
Traktor ci nie wyszedl, ale to wina pogody, za to skalki... ahhh...
Pozdrowka
25 było z polarem ? niby proste jak pocztówka ale mnie osobiście takie ładne chmurki jakoś zawsze urzekają ;-)
Hama Cir-polar; niebo wdzieczny temat ale w nim zadko wychodzi mi to co bym chcial osiagnac moze dlatego ze oko widzi wiecej niz najlepsza matryca, tak to sobie bede tlumaczyl ;)
Za 25:
Kurna trzeci raz poprawiam :D
zastanawiam się jak by 25 wyszło z połówką - osobiście wole bawienie się przy robieniu zdjęcia niż potem przy kompie ;-)
a czy 26 po lewej jest ciemniej czy tylko mi się zdaje? coś tam ściemniałeś ;-) połówka się może przekręciła ;-)