I'm :):)
Wersja do druku
I'm :):)
Portret super.
Dzięki Mirek za super fotę :D i zwolennikom za poparcie, a teraz wstawię mój pierwszy fotomontaż sprzed roku (mam składniki)
Fajnie TO wykombinowane.
Klimacik - super.
Pozdrawiam.
Masz talent ... :grin:
Bardzo fajny "przedwojenny" klimacik.
Możesz przerabiać dalej... :wink:
Temat fotomontazu i wykonanie swietne.
Bardzo dziękuje za wizyty :) i komentarze o3wiście :)
Siadły mi korzonki :( i dwa tygodnie w plecy z bieganiem za robalami, a tydzień (na szczęście minął :-) ) z bieganiem za czymkolwiek
Dziś pogrzebałam w necie (bo nie archiwizuję swoich fotek) i wydłubałam takie ...
Nie wszystkie były robione Olkiem (poza okiem i błonkówką... chyba) niemniej bardzo je lubię więc pokazuję :) Nie znalazłam tych, które lubię bardziej (taaki sentyment ), ale poszperam :D
Portret trzmiela - to był pierwszy mój portret makro, następny, z którego się cieszyłam - koń :) ... jakaż byłam z nich dumna ...
Oko było chyba pierwszym makro zrobionym e330 +zd35 + msn202 :) (że też dziś nie umiem tak ręki zablokować :o nawet z dcr )
Wow :shock:
Wszystkie świetne, ale trzmiel, koń i błonkówka najlepsze.
Zdradź proszę tajemnicę w jaki sposób podchodzisz te "stwory", że są tak cudownie nieruchome.
Ostatnio nawet ślimak mi uciekł ...:grin:
najłatwiej się je podchodzi gdy wieje :D i jest w miarę chłodno ... zastygają wtedy i trzymają się kurczowo roślinki :) ... trzeba wtedy unieruchomić gałązkę, kwiatek, listek, trawkę - na której siedzą, drugą rękę z aparatem oprzeć o tę trzymającą i cykać :D