?? :-P
Wersja do druku
Forever, naprawde tego nie zauwazasz??:-P zaraz Ci tu zapodam crop(ik) z tym wlasnie detalem... tzn postaram sie pokazac, musze to tylko odp. opracowac:grin:
w zwiazku z tym ze tlusty czwartek dzisiaj mamy, to wszystkim zycze smacznych pączusi:mrgreen:
Nie lubię, nie jadam, ale dziękuję i również smacznego pączka życzę :)
dzieki Night:) a wracajac do sedna watku to zamieszcze kolejne zdjecia i czekam na Wasze opinie, porady, itp:) naprawde licze na odzew
yo :) najlepszego:-P
Bez obrazy ale te kaczki to takie pstryki " o kaczka,wow". Msz przed zrobieniem zdjęcia powinieneś przemyśleć jak ją złapać z jakiej perspektywy i jakiś ciekawy kadr :)
a in plus Forever (i nie tylko Ty) cos widzisz? wiem ze sa to statyczne zdjecia, ale akurat kaczki nie szalaly:-P powiedz mi co o kadrowaniu myslisz np. o kolorkach itp. bo obrobki tez dopiero sie ucze
Ja mam wrażenie, że ostrość znów poszła w las (szczególnie 1 i 3).
Night ma rację nie osrte, kolorki na 1 wyblakłe troche, 2 i 3 trochu lepiej ale ja wolę żywsze trochu :) msz za dużo wody dookoła :)
za duzo wody dookola? chcialem im troche "przestrzeni zyciowej" zostawic, zeby mialy czym oddychac:-P dzieki za odp:)