:esystem:
A. między nocą a dniem.
B. Zroszony.
C. spijanie nektaru.
Wersja do druku
:esystem:
A. między nocą a dniem.
B. Zroszony.
C. spijanie nektaru.
Żabka bardzo sympatyczna tylko w moim odczuciu zajmuje mało ważne miejsce w kadrze, tak jakby była na doczepkę, a chyba jest głównym motywem. Jak dla mnie zbyt szeroki kard.
Wschód slońca bardzo ładnie uchwycony.
Kadr pszczólki z profilu dużo lepszy. :grin:
świetne macro... oglądałem ostatnio sporo zdjęć owadów, bo koleżanka się tym zajmuje, i będę miał co jej pokazać żeby nieco się podszkoliła ;) a między nocą a dniem jest... inspirujące.
Bardzo podoba mi sie zdjecie pt. "a miedzy noca a dniem"
pozdrawiam :))
fotka nr 1. Papug
fotka nr 2. Czubek.
Papug nr 1 bardziej mi się podoba. :wink:
Przeszkadza mi jedynie to "coś" białego co próbuje wejść w kadr w lewym górnym rogu.
wczoraj rano wybrałem się na spacer do lasu z myślą porobienia zdjęć widoczkowych ale ku mojemu zaskoczeniu zobaczyłem:
1.
2.
3.
zupełnie nie byłem przygotowany na spotkanie z tymi osobnikami ale jakoś się udało uwiecznić tą chwilę.
Czyżby już wiosna przychodziła :shock:
Zapowiadają przecież znaczne ochodzenie na koniec tygodnia...
Podoba mi się pierwsza biedronka z bryłką śniegu. Jelonka na trzecim potraktowałeś zbyt centralnie. Z ostrością trafiłeś w każdym przypadku, tylko ja starałbym się uzyskać odrobinę większą GO.
Robiłeś przy świetle zastanym, czy świeciłeś trochę?
Światło zastane lampa leżała w domu, ciężko było bo się strasznie ruszały modele, jeżeli przyjdą mrozy to biedroneczki i żuczki wymarzną i będzie ich mało w tym roku.
Biedronka na śniegu kapitalna, ale kolorystyka jakoś mi nie podchodzi...