O kurcze... Nie spodziewalem sie az takich ujęć! Czym robione ze mozesz zagladnać prawie motylkowi w ..... ?
Wersja do druku
O kurcze... Nie spodziewalem sie az takich ujęć! Czym robione ze mozesz zagladnać prawie motylkowi w ..... ?
Witam
Nie jestem pewny, ale prawie wszystkie z Raynox DCR 250.
Zadowolony nie jestem, tak jak wczoraj, to nie pozowały nigdy, zbliżenia można było robić z kilku centymetrów, światło też ok a ujęcia moim zdaniem słabe.
pzdr
18 moim zdaniem bije na glowe poprzednie fotki z serii motylkowej, bo wreszcie jest odpowiednie swiatlo w kadrze. Na dodatek kolory na fotce sa bardzo radosne, pozytywne, pasuja do tego motylka. Trzymaj tak dalej :)
Pzdr
Dzięki za ocenę - mi także ta fotka najbardziej się podoba.
Mam jeszcze kilka w "rezerwie" ale nie sądzę, że przeskoczą 18-stkę, tak więc jeszcze myślę czy coś zamieszczę.
Pozdr.
Bardzo udana i efektowna fotka.
Brawo :)
z serii motylków 18 i 19 są naprawde moim zdaniem rewelacyjne i wyraźnie przodują. Pozdrawiam.
Miodne foty. Podziwiam trafienie trafienie ostrością.
Witajcie
Zachęcony fotkami "ktotka" z lasu https://forum.olympusclub.pl/topics1...vt9674,216.htm
, ruszyłem także z aparatem, niestety się rozczarowałem, bo u nas z grzybami bieda.. ;) no, ale miałem miłą towarzyszkę - córeczkę :)
20-stka
21
Pzdr