Ostatnio z nudów oglądałem przez chwilę program telewizji czeskiej. Pech a może szczęście chciało że akurat trafiłem na dwie reklamy Olympusa(aparatów cyfrowych). były to reklamy sponsorujące dany program w TV. A u Nas ?
Wersja do druku
Ostatnio z nudów oglądałem przez chwilę program telewizji czeskiej. Pech a może szczęście chciało że akurat trafiłem na dwie reklamy Olympusa(aparatów cyfrowych). były to reklamy sponsorujące dany program w TV. A u Nas ?
a u nas klienta ma się w *****... pensja marketingowca (kilka tyśków) przecież i tak się należy a że sprzętu nie można dostać w prosty sposób - widocznie niektórym to wisi.
myślę, że Panas pociągnie system marketingowo. swoje małpki reklamują jak dzicy, więc pierwsze lustro też nie przejdzie bez echa.
Pazerni są po prostu skośnoocy kolesie i na amatorach chcą wielka kasę zrobić.
Ha, jutro przyjeżdża mój E-500. Od zamówienia nawet tydzień nie minął :)))
Witajcie,
JUż wcześniej o tym pisałem, w Warszawie w Carefourze na Targówku jest sklep foto - nie wiem jak się nazywa, ale ten około Empiku - tam jest bardzo dużo sprzętu Olympusa.
W weekend był: e300, e500, e1, kilka niezłych obiektywów (7-14, 50) i troszkę osprzętu
Warto tam wejść
Dodatkowo w EURO AGD są e500 czarny i srebrny
Paweł
Sklep się nazywa Fotokonsorcjum, rozmawiałem z nimi kilka razy. U nich też dokonałem obmacania trzech interesujących mnie puszek.Cytat:
Zamieszczone przez macpawel
Na pewno mieli E-1 z 14-54, mieli też E-500 z jednym szkłem (nie pamiętam którym).
Z doublekitem E-500 mieli mieć chyba w tym tygodniu, ale sami nie byli pewni czy na pewno dotrze. W każdym razie, sklep jest porządny, a obsługa chętna do udzielania informacji.
czy E-500 mają tam pod dostatkiem czy trzeba dłużej czekać?Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
Ja E-500 ściągałem poprzez zwykły sklep komputerowy z miejscowości w której pracuję. Nawet nie wiedieli, że taki aparat istnieje i był to najdroższy sprzęt foto jaki sprowadzli. Dlaczego u nich - ponieważ zaopatruję firmę w sprzęt komputerowy u nich oraz dlatego, że zrobili mi atrakcyjną cenę. O możliwość sprowadzenia zapytałem u nich przypadkowo, gdzy zamawiałem pamięci ram do kompów.
Może to jest jakaś podpowiedź?
A co do macania, to E-500 występuje najczęściej w Media Markt lub Saturnie, niestety w nienajlepszych cenach.
Pozdrawiam
Ino drogi, zdecydowanie za drogi - do pomacania rzeczywiście ok.Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
Niestety, Fotokonsorcjum tani nie jest. Przynajmniej facet tam jest szczery, mowi krotko: Utrzymanie tego sklepu tutaj kosztuje.
Moj E-500 przyjechal dzisiaj z cyfrowe.pl po zaledwie tygodniu oczekiwania. Poszlo szybko, gladko i bez problemow.