Panowie, po co ta buta?
Pzdr, TJ
Wersja do druku
Panowie, po co ta buta?
Pzdr, TJ
Wiedziałem, że lepiej się nie odzywać w tym wątku. Od Tadeusza mi się dostało jeszcze niepotrzebnie --> "Ulizane" itd. - a ja taki grzeczny jestem, a S3pro ma lepszą matrycę niż E-1.
W ogóle dziwny ten wątek.
Magus, z całym szacunkiem, Twoje zdjęcia są wypracowane, wymuskane i starannie domkniete (w wiekszości). To jest raczej wyższa półka. Chodziło mi o to, aby nie strzelać niepotrzebnie nimi w gościa, który jest bardzo "wytrwały" w podtrzymywaniu swojego zdania, bo to nie ta "aminucja".
Pzdr, TJ
Panowie, Panowie stop!, test jest może nie najlepszy ale może byście tak jako posiadacze m.in. E-1 do których i ja się zaliczam prznali że E-1 niestety w niczym S3pro nie przewyższa, a już na pewno nie jakością fotek (spójrzcie może tak chociaż na szczegóły półtony itp...) trochę obiektywizmu i bez nadmiaru emocji w stylu "Lepper". Przychylam się do zamknięcia wątku.
ps. uważam s3pro za zdecydowanie lepszy aparat, żeby nie było niejasności.
Bo Fuji to prawie jak Nikon...
Nikt nie neguje jakości S3 pro ani nie przedstawia wyzszości E1 nad S3. Negujemy tylko sens tego typu porównania, z którego wiele osób może wyciągnąć mylne wnioski - i tylko tyle. Całe to obrażanie i mówienie lepszy czy gorszy to czyste szceniactwo, a ja już dawno z tego wyrosłem
Pozdrawiam
E tam tacy powazni jestescie! wiadomo jest od stuleci, ze E1 to najlepsza maszyna na swiecie!
Juz wojowie Mieszka I i Chrobrego druzyna uzywali E jedynek i za nic mieli inne. Dzieki uzbrojeniu w E1 wygral Mieszko bitwe pod Cedynia ( Zygfryd i Hodo posiadali Fuji S3). Potem Husaria uzbrojona w E1 ( z piuropuszkami wetknietymi w muszle oczne) pobila Turkow pod Wiedniem ... .
Strasznie zescie powazni. Facet leci w gumy, to jak takze. To normalne a co myslal, ze trafil na frajerow?
Tak powaznie to s3 to fajna maszyna i matryce ma fajna. Ale porownania ukiszone niemozebnie.
czesc,ch.
Oj jak dobrze ,że mi odwagi zbrakło coś powiedzieć , pozdrawiam wszystkich .
Byłem dziś na rybach i złowiłem 38 cm karasia.
Oj jak dobrze ,że mi odwagi zbrakło coś powiedzieć , pozdrawiam wszystkich .
Byłem dziś na rybach i złowiłem 38 cm karasia.
E-1-ynką?????????O ja pi.....ę :shock:
Zanim go pozarles trzeba bylo sfocic. E jedynka oczywiscie.
czesc.Ch