Dzięki za linka - oglądałem w ratach taka tam mnogość zdjęć- piękne Szkło dla fotografa przyrody. Żałują - dla mnie poza zasięgiem, a u mnie by się i tak i tylko marnowało.
Pozdrawiam AP.
Wersja do druku
Ogolnie ogladajac zdjecia z tego szkla, albo jakiegokolwiek innego wybranego z menu tu:
http://flickriver.com/lenses/olympus/
Nachodzi mnie taka mysl, zeby do tych wszystkich, ktorzy twierdza ze Olek jest do d*** i w ogole nie nadaje sie do niczego, a szczegolnie do robienia doskonalych, profesjonalnych zdjec, skierowac takie przeslanie:
Załącznik 44223
:twisted:
Dziekuje
T.
Nadaje się,tylko trzeba mieć trochę kaski:wink:.Jak we wszystkich systemach.Żeby nie było....nie jestem malkontentem:esystem:
do 90-250 powinni jeszcze dodawać Sherpę do dźwigania :)
Jam jest człek pokorny i chętny do poświęceń. Jak komuś ciąży to przyjmę nawet bez Sherpy :)
[QUOTE=Koriolan;704613]do 90-250 powinni jeszcze dodawać Sherpę do dźwigania :)[/QUOTE
Razem z tym szkłem?Chętnie bym Sherpę podżwigał:grin:
Jest też osobny pasek na sam obiektyw. Jednak najwygodniej przyczepić to do solidnego statywu. Zakres ogniskowych sprawia, że trzymanie tego obiektywu w rękach fatalnie wpływa na celowanie.
Po wielokroć wracając do ceny. Patrząc na polskie realia to trzeba mieć zawodową potrzebę posiadania tego szkiełka, dobrze zarabiać na codzień, albo przedkładać hobby i uwielbienie marki ponad wszystko.
Szklo fajne, tyle ze cena juz nie fajna.
Ale co tam dzentelmeni nie gadaja o kasie.
pozdro