Witaj ! Jedynka bardzo fajnie trafiona , dwójka- klimat miodek, trójka - potęga tego drzewa naprawdę przytłacza .
Zrób proszę jeszcze to drzewko ale bez takiego tłoku, da radę ?
Wersja do druku
Witaj ! Jedynka bardzo fajnie trafiona , dwójka- klimat miodek, trójka - potęga tego drzewa naprawdę przytłacza .
Zrób proszę jeszcze to drzewko ale bez takiego tłoku, da radę ?
Dziękuję za komentarze :-)
Jasne, że się da- ale myślałam, że jeżeli nie będzie na nim ludzi, to ktoś może mi zarzucić że to zdjęcie jest puste i bez życia :-)
Witajcie,
Ostatni weekend udało mi się spędzić w Polsce. Było nieco deszczowo, ale wypoczęłam za wszystkie czasy ;-) A w przerwie między leniuchowaniem a leniuchowaniem ;-) odkurzyłam aparat. Poniżej moje małe ogródkowe co nieco...
Pomijając ziarno które jest zmorą mojego aparatu, z góry dziękuję za wskazówki i Wasze cenne rady co poprawić :-)
11
12
13
14
15
13 i 14 najlepsza.
W 11 za dużo kwiatów, nie widać pierwszoplanowego.
A tak, BTW, to chciałabym wreszcie jakieś suche kwiatki dopaść. Znowu leje... już kilka godzin...
Dzięki Nevrah :-)
Lało cały weekend i wszytko jakieś takie mokre, szare wyszło na tych fotach... Ale z drugiej strony mogłam poćwiczyć jak uchwycić kropelki deszczu na kwiatach, a to też wyzwanie :-) Zdjęć zrobiłam sporo, ale niestety na większości mam wieką, białą plamę na samym srodku każdej foty: nie zauważyłam że obiektyw był mokry :-( Gryyyy
Cześć:) Jak dla mnie to 11,12 super. Nie przejmuj się, mnie się też zdarza że palucha wsadze w obiektyw albo kropelki sie na nim znajdą. Taki live;) Dziekuje za opinie o moich fotkach:) Pozdrawiam.ps. Dopiero wróciłem z Czech....cudownie.....
Cześć Zjawa77, dzięki za przychylne komentarze :-)
Fotki z wsadzonym w obiektyw paluchm nazywam "Independence Day", bo wyglądają jak ujęcia z filmu, gdy statek kosmiczny nadlatywał nad ziemię :-)
A jak było w Czechach? Gdzie masz foty? :-)
Pozdrawiam
W Czechach cudownie.......Harrachov bardzo mi się podobał....i ten widok ze skoczni......super...jesli mieszkasz w Czechach to Ci zazdroszcze.....uwielbiam góry....ale te maja swój klimat..pozdrawiam....fotki się obrobią....ale pochmurno wiec rewelacji nie bedzie.
2 - ciekawe ujęcie ale trochę za dużo tła dla tej parki i łabądka :)
6 - najbardziej mi się podoba z serii z modelką (mogłoby być jeszcze lepiej jakby była skadrowana odwrotnie - gdyby modelka miała więcej miejsce po tej stronie w którą patrzy, trochę uciełaś jej rękę ;) )
9 - fajnie wyszło, mogłoby być jeszcze lepiej jakby troszkę wyciąć nieba i może odrobinę wody
Generalnie miło się ogląda :)
Pozdrawiam
Mnie bardzo zaciekawiła 15 - zobaczyłem na niej w GO "jakiegoś" zwierza, gada? Widzę głowę odznaczającą się od tułowia i oko (taka ciemniejsza plamka)...
Subiektywnie obciąłbym po odrobinie z góry i z dołu, poza tym nie będę się czepiał bo żółtodziób jestem i się nie znam :grin:
Coś mnie urzekło w tym zdjęciu i tyle :grin:
Pozdrawiam
Adam