w Vobisie były(są) w promocji "inaczej" 399,- (trzystadziewięćdziesiątdziewięć) :evil:
Wersja do druku
Zawsze można ponegocjować :) Ja dostałem ten zestaw gratis po kilkunastu minutach biadolenia nad zbójecka ceną E-520. Więc może na torbę obniżą cenę lub dorzucą coś gratis.
zawsze można negocjować :) , ale nie zawsze z tego coś wyjdzie :evil:
jeżeli kupujesz u nich dual kit 520 to masz toto za 1899 (link tu)
ale też mają z torbą i akumulatorem za 1999 (link tu), czyli cena za torę i aku to 100 zł.
Natomiast sam zestaw "Accessory Kit " jest w promocji kolejnej promocji za 249 (link tu) - zmiana ceny z 399 na 249 (początek marca), ale najlepsze jest to, jaką podają jej wartość :twisted: :twisted: :twisted:
"Zestaw akcesoriów zasilających do aparatów E-520/510 oraz E-3 składa się z akumulatora oraz torby o wartości 438zł! ".
W takiej cenie musiała to być wersja limitowana :-P
.
Dzisiaj doszedł do mnie nowy aku
Przesyłka słabo zapakowana pudełeczko wrzucone do koperty bąbelkowej, trochę ściorane, pewnie na poczcie czymś przycisnęli.
Kurcze no nie chce się wierzyć że to podróba, choć wykonanie patrząc tak z bliska mniej precyzyjne, ale np naklejka jest z identycznego papieru (oczywiście opis trochę inny- bardziej skąpy)
jeszcze raz ponawiam prośbę o opinie ewentualnych użytkowników czegoś takiego
http://www.allegro.pl/item931979415_...ztuk_blm1.html
a dodatkowo chciałbym zapytać czy takie podróby aku mogą mieć jakiś negatywny wpływ na aparat:?:
Moje aku ściągane z USA (w identycznym opakowaniu) znacznie różnią się od tych z aukcji. Trzymają jak oryginały więc przypuszczam, że takimi są.
A co do tego czy zaszkodzą aparatowi - nie powinny, będą po prostu krócej działać.
Jesteś pewien? A pamiętasz hece z akumulatorami w notebookach Sony i bodajże Della. Zapalały się - taki primaaprilisowy dowcip. A to były oryginały. Niemarkowe mogą być mniej intensywnie testowane. Choć z drugiej strony mogą być z tej samej linii produkcyjnej co oryginały - tam płacisz haracz za firmową naklejkę.
Z tymi akumulatorami, z allegro które podają się jako oryginalne trzeba uważać. Mam takowy na początku dobrze działał, jednakże po około roku jego jakość spadła i trzymają krócej. Gdzieś na tym wątku Sebu$ dał link do akumulatorów wyglądających jak oryginalne. Teraz sprawdzam aku Hahnel`a, który mam z dokupionym e 500 i jak na razie spisuje się dobrze. Ale nie wiem po jakich przejściach jest ten Hahnel. Osobiście sugeruję ostrożność z tymi akumulatorami. Obecnie nie pamiętam od kogo kupiłem tego "oryginalnego" akumulatora na aledrogo, ale jak sugerował też była to okazja i ostatnie do sprzedaży bo wyjeżdża.
zapoznaj się z listą "podróbek" o czym pisał Sebu$ z czwartej strony tego wątku
piszą tam aby unikać tego zamiennika
Za 99 zł oryginał?! no ładnie ładnie :) piękna podróba ! Chinole zapomnieli napisać na górze baterii "OLYMPUS" - a to pech :D W życiu bym nie kupił! Jako zamiennik mam zachwalanego Hahnela i służy mi dobrze blisko dwa lata :)
no cóż .... za 99 zł oryginał ?!
Stanowczo za dużo :twisted: :twisted: :twisted:
, bo ....
.... bo dziś kupiłem za 77 zł !!!
W Auchan w Katowicach :lol: . Mają wyprzedaż końcówek serii. Sprawdziłem go przed zakupem i jest oryginalny oryginał nieużywany z wytłoczonym napisem OLYMPUS.
Może w innych Auchan`ach też robią jakieś wyprzedaże ? Warto w weekend sprawdzić.
p.s.
a E-520 z kitem 14-42 oraz 70-300 jest w granicach 2500,-
.