Dobrze skadrowane, a kolorki też udane.
Wersja do druku
Dobrze skadrowane, a kolorki też udane.
no no, 7-14 i rybie oko - 8mm. :)
To i tak dobrze :)
Myślałem że może ciut stanieją a widzę że podrożały.
rozgladałem się za konwerterem jakimś, ale do Olków nic nie znalazłem, co by przykładowo na kita założyć i nie rozwaliło jakości :cry:
To samo sobie pomyślałem. :)
Nie tylko Ty. ;)
Fajna,kolorowa,poukładany kadr.Zastanawiam się tylko czy odbicie w wodzie nie jest trochę za jasne ? Ja mam takie wrażenie.
Fajnie,że opanowałeś w znaczący sposób pokusę wrzucania serii.Teraz,jest szansa na nabazgranie czegoś więcej. ;)
pozdro.
A próbowaliście 9-18?
Kiedyś zakręciłem na probe do kita 14 -45 konwerter od kamery sony pd170,ze współczynnikiem 0.7 dramatu nie było. Można się pokusić o jakiś dobry konwerter np fujinona ale w tej cenie to można mieć nowe szkiełko.:(
1. Odicie w wodzie - u mnie na monitorze jakoś nie razi w gały. Być może mam troche za ciemno ustawiony. Jestem konserwatysta i tylko na szklanym pracuje. LCdeki do mnie nie trafiają. Możliwe więc, że będzie jasno na innych ekranach. Popatrze jutro jeszcze, czy faktycznie nie wali po gałach. dzisiaj mało co widzę już :grin:
2. 9-18 nie miałem w reku. nie wypowiadam sie
3. Ano właśnie, lepiej już nabyć obiektyw... niestety za kilkaset pln nic nie ma godnego uwagi. Smutek i żal.
Fiu fiu przy takim debiucie masz nawet dyspensę na stopkę od admina... :wink:
("wszystkie zwierzęta są równe...")