-
Witam !!
Przeczytałem wątek.Najbardziej interesujące moim zdaniem są fotografie wiatraków,ten temat bym przypilnował :)
Wybrałbym się tam częściej i próbował uchwycić ten obiekt na wiele sposobów ;) potem wystarczy wybrać najlepsze kadry-Co dla mnie akurat jest bardzo trudne ;)
Pozdrawiam i życzę dobrego światła:)
Peter
-
2 załącznik(ów)
Uroki karsiborskie
Peter do wiatraka będę wracać jeszcze nie raz a dziś kilka zdjęć z wyprawy na wyspę Karsibór.
Proszę Was o kilka słów
-
1 załącznik(ów)
Zabytkowy Kościółek- niestety druty napięcia były dla mnie nie do przeskoczenia a ze zdjęć nie potrafię usunąć takich atrakcji
-
2 załącznik(ów)
-
3 załącznik(ów)
-
1 załącznik(ów)
ostatnie : MISS GRACJA I MISS ELEGANCJA,
-
lot synchro, absolutnie git.
-
Bardzo fajnie te mewy złapane. Można by dodać więcej elementu 'pro', kadrując je nieco inaczej, a nie centralnie (oczywiście to już na komputerze).
Kościółek natomiast - nieco nijako podany. Nie patrząc na kolorystykę i druty, to kadr taki napięty i spięty. Za mało luzu i przestrzeni wokół obiektu.
-
Dzięki, mewy generalnie wydają mi się pokraczne i śmieszne, spory mają u mnie album z tego powodu:)... a kościółek miał niestety płot obwieszony jakimiś plakatami kompletnie psującymi urok i otoczenie paskudne, może dlatego tak ciasno a moze to jednak nie moja najmocniejsza strona...
-
Fajny ten dyptyk z mewami :)