OK Zgoda. Po prostu ktoś u mnie zobaczył tą fotkę i zapytał "co to?" :D
Wersja do druku
OK Zgoda. Po prostu ktoś u mnie zobaczył tą fotkę i zapytał "co to?" :D
Hmmm... Nie spodziewalem sie tego. Coz... Przemysle sprawe :)
Az takiego odzewu to sie nie spodziewalem... Opanujcie sie z tymi komentarzami bo nie nadarzem czytac, a co dopiero odpisywac...
:?
Hehe, dobrze że się przypominasz, bo jakoś ten wątek przeoczyłem :o
Śrubki, to zdjęcie mi się podoba, wprawdzie ten tytułowy kontrast jest tu aż do przesady wydobyty, ale dzięki temu ta fotka jest 'inna' na plus oczywiście. No i kadr ciekawy, głębia ostrości też. Jednym słowem, ładne :)
Drugie zdjęcie mało czytelne dla mnie. Jakoś mi nie leży.
Pozdrawiam
Moze kolejna fotka przedstawiajaca ow instrument bedzie bardziej czytelna. Zamierzam pokazac go w calej okazalasci :DCytat:
Zamieszczone przez No-shadow Kick
Nie wiem jak podchodzić do tych zdjęć :) Jeśli to forma czy wizja artystyczna, to wyszło ciekawie - tytułowe kontrasty nadają odpowiedniego klimaciku.
W przeciwnym wypadku nie za bardzo mi to podchodzi, osobiście nie focę takich rzeczy, ot jakiś przyrząd na białym tle :) To taka moja skromna opinia.
Pozdrawiam
moja wesola tworczosc
Odnoszę wrażenie pewnej fascynacji możliwościami posiadanych aparatów przez naszych autorów. Fotki "narzędziowe" nic mi nie mówią, bardziej by mi pasowały do testów sprzętu z jakimś technicznym komentarzem. Wolę fotki z "przesłaniem", a te dla mnie takowego nie posiadają. Gumki od ołówków podobnie.