Ok. Dzięki.
Wersja do druku
Ok. Dzięki.
Chciałbym zgłosić wniosek racjonalizatorski ;-)
Mając na uwadze wystawianie w konkursach OlyRulez wspaniałych prac przez szanowne grono forumowiczów, chciałbym aby została wprowadzona możliwość oddania głosu maksymalnie na trzy różne zdjęcia.
Prośbę swoją motywuję trudnością w wyborze TEGO jednego, jedynego zdjęcia z pośród kilku najlepszych prac.
Oczywiście czasami podjęcie decyzji nie nastręcza problemów, gdyż pojawia się w konkursie fotografia, która swoim blaskiem przyćmiewa wszystkie inne.
Jednakże posiadanie możliwości oddania głosu na maksymalnie trzy zdjęcia zdjęło by ogromny ciężar z serca mojego. Śmiem nawet przypuszczać, że takich osób (z ciężkim sercem) mogło by być więcej, ale jak na razie, z niewiadomych mi osobiscie przyczyn, się jeszcze oficjalnie nie ujawniły (rzeczone osoby ofkors)....
Prosząc o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby pozostaję w ukłonach (lumbago).
outsider
Maszynka tego OIDP nie umożliwia.
Gdzie się podział konkurs ?? "Zgadnij co to"" ?? Byłem zwycięzcą :/
Zastanawiam się czy nie powinniśmy wprowadzić jakiegoś minimum by konkurs się odbył np 20 zdjęć lub/i cykl ustawić co 2 tygodnie. Mam odczucie, że konkurs się nieco dewaluuje.
Ja jestem za prośbą Saboora żeby przedłużyć konkurs który nawet tydzień nie trwa i został ogłoszony przed Majówką na którą dużo ludzi wyjeżdża i może właśnie tam znajdą natchnienie.
Czy można wrzucić do galerii zdjęcie, które poszło na konkurs?
Hmmm, w praktyce zdarzało się, że na konkurs OR szły zdjęcia, które były już pokazywane, czy to w wątkach, czy to w galerii. Jednak, jak rozumie, w tym wypadku chodzi o jednoczesne umieszczenie zdjęć w galerii i wątku co mogłoby mieć wpływ na późniejszą ocenę zdjęcia. To drobny niuans, ale jakieś rozwiązanie trzeba przyjąć.
W regulaminie nic na ten temat nie jest napisane. Powiedzmy, że dobrą praktyką byłoby nie umieszczanie tego samego zdjęcia w galerii i w konkursie jednocześnie. Drobnostka, ale unikniemy w ten sposób podbijania popularności zdjęć.
Tak też myślałem --dzięki