Fakt, szansa dla 4/3 w tym jest, ale podejrzewam ze sensownie będzie to zaimplementowane w 2giej generacji tego sprzętu. Jak z Olympusa będą wychodzić wysokiej jakości pliki EXR to podejrzewam ze sobie takiego sprzęta kupie ;) (i nie tylko ja).
Wersja do druku
Fakt, szansa dla 4/3 w tym jest, ale podejrzewam ze sensownie będzie to zaimplementowane w 2giej generacji tego sprzętu. Jak z Olympusa będą wychodzić wysokiej jakości pliki EXR to podejrzewam ze sobie takiego sprzęta kupie ;) (i nie tylko ja).
Taki aparat można również reklamować jako piecyk. W czasach Eko-bullshitu to nie przejdzie.
Tak z ciekawości zapytam - czy jest sens robić zdjęcie w sRBG, następnie drugie w adobeRGB? jeśli tak to możnaby wprowadzić taki 'braketing'.
Jak się to ma przy RAWach?
po co?
mam stolik peltiera w mikroskopie, żadnych radiatorków i wentylatorków nie ma i jest malutki, jedyny kłopot to ciecz chłodząca ;) No ale już powoli z dziedziny nauki wychodzi chłodzenie magnetyczne, więc niedługo i w Olku to będzie ;)
Baudolino: ja bym wolał DivX i mkv ;)
Jakąś prostą gierke - snejka/tetrisa/pinball'a ? Poleciałbym na taki bajer :grin:
To już zabawa w foto snajpera nei wystarczy?:C