Pozwolę sobie powtórzyć pytanie czy pierścień przysłon varioelmarita działa wraz z E-3?
Wersja do druku
Pozwolę sobie powtórzyć pytanie czy pierścień przysłon varioelmarita działa wraz z E-3?
Jeszcze jedno pytanie - nie mogę się powstrzymać by go nie zadać... Jak wizjer:?: - po doświadczeniach z E-3, E-330 i Panas - wiadomo - nędznie...
Nie rozumiem pytania. Wizjer to wizjer, patrzę, kadruję, pstrykam. Nie mam czasu wgapiać się w niego godzinami ani oglądać przez niego filmów.
To nie są za ciasne buty, w których noga boli i cholernie wkurza. Mało kto teraz bawi się w ręczne ostrzenie, w którym tak naprawdę jest potrzebny Wizjer przez duże "W". A jak się uprę to mam opcję digital zoom przy kadrowaniu na wyświetlaczu, to sobie wyostrzę bez patrzenia w wizjer.
Mam analogowego Pentaxa, w którym podobno wizjer jest ogrooomny ach, och ech... Jakoś patrzę w jeden, w drugi.. różnica jest, fakt, ale żeby mi zaraz oczy wypływały albo coś...
Nie wiem, może dziwny jestem pod tym względem.
alakin.Wazne,ze masz przyjemnosc z fotografowania,reszta sie nie liczy.Na kolory i ostrosc to jest szop i inne bzdety,a to czy na sztokach ktos kupi czy nie,to malo istotne.Prawdziwe gentalmeny o kasie nie dyskutuja i na sztoki nie wstawiaja:grin:
Podoba mi się Twoje podejscie alakinie.
Podobają mi się Twoje zdjęcia alakinie.
Pozdrawiam alakinie.
I lubię Twoje poczucie humoru. Tą ironię w tak zabawny sposób opisującą rzeczywistość.
Zobaczcie ile dobrego się zrobiło. Co najmniej dwoje ludziów zrealizowało swoje marzenia, Alakin ma kropeczkę, ktoś kupil od niego E-3 i też sie cieszy bo ma i taniej.
I to jest naważniejsze, resztę to mozna o kant d... potłuc.
Dywagacje czy dobrze na tej zamianie wyszedł są MBSZ bez sensu.
Gratuluję zakupu i RADOCHY życzę.
Należysz do bardzo nielicznego grona. Tym bardziej to cenię.
(A tak naprawdę to głęboka wiara powoduje takie podejście do życia. Jeśli co rano i co wieczór powtarzam "bądź wola Twoja..." no to "Twoja" a nie moja i nie ma się co z Bogiem wadzić :wink:)
Napijmy się!
:grin: