Nie lubię tego pomysłu, ale jestem ciekaw co będzie dalej. Moim zdaniem jak pociągną do siebie masy to przynajmniej będą mieć więcej kasy na development dobrych matryc.
Wersja do druku
Nie lubię tego pomysłu, ale jestem ciekaw co będzie dalej. Moim zdaniem jak pociągną do siebie masy to przynajmniej będą mieć więcej kasy na development dobrych matryc.
Powiem wam ze bardzo dużo zależy od Panasa,.. jeżeli uzna on system za swój i wejdzie w niego tak mocno jak Sony w Minoltę,, to nie będzie problemu z Micro 4/3
Ja to widzę tak - Panas będzie ciągnął micro 4/3 a olek 4/3;)
Jeśli marketingowcom Olympusa udałoby się wcisnąć toto jako gadżet do nowego filmu o Bondzie (robi fotę jakimś dokumentom, a potem zmienia szkiełko i cyka swoją kolejną laskę nago a akcja dzieje się podczas wernisażu na zapleczu), to sukces murowany :)
hahahaha. dobre Alakin. Swoja drogą to poczekamy zobaczymy. Dla mnei to takie gdybanie na razie...
dalmierz.... oj to by było fajne mały aparat dobre szkło cichy, szybki i kardowany przez dalmierz :)
heh
Dla mnie OLEK powinien dogadać się APPLE :D i wsadzić jego projektantów w ten projekt
Olek rozmienia się na drobne. Jakoś nie mogę od kilku lat przekonać nikogo ze znajomych (przy rozmowach o wyborze aparatu), że posiadanie aparatu z wymienna optyką jest czymś dobrym. Typowe rozumowanie "niepasjonatów" jest takie: "chce robić zdjęcia, a nie nosić ze sobą kilo szkła i plastiku". Oby marketing nie zabił obu systemów. Idea inżynierów może być szczytna, ale jak marketing wchodzi do akcji to robi się rzeźnia.
Nie sądzę by olek patrzył na super jakość, raczej wypuści coś dla wielbicieli kompaktów, którzy chcą od czasu do czasu podpiąć większego zooma.