Przyrodnicze zdjęcia świetne. Oglądałem je przed chwilą hurtem dlatego ciężko mi się odnieść do konkretnych kadrów. Za to całość świetna.
Wersja do druku
Przyrodnicze zdjęcia świetne. Oglądałem je przed chwilą hurtem dlatego ciężko mi się odnieść do konkretnych kadrów. Za to całość świetna.
Chyba podziękowania za to, że ich nie podeptałem :grin:
Dzięki Wojtek za opinie.
pzdr
Świetne makra. Zapasy ważek bardzo mi się podobają. Bardzo dobre zdjęcie z ptaszkiem "Skupiony". Na pewno będę tu zaglądał.
:arrow:rafrog - bardzo mi miło :)
Wyjechałem dzisiaj w łąki koło rzeki Noteć, i ciesze się bo trafiłem na zajączka - niestety prawie pod słońce, szkoda, że nie byłem z drugiej strony. Wiecie, ile przyjemności dają takie spotkania ze zwierzętami w ich naturalnym środowisku - polecam każdemu :)
Ogólnie z polowaniem na dzikie zwierzęta jest taka sprawa, że najłatwiej zbliżyć się do nich samochodem, silnik włączony - im to nie przeszkadza - wystarczy się wychylić i zwiewają ;) Trafiłem także na sarny - ale za duże odległości.
Zajączek:
pzdr
"Zazdraszczam" okrutnie. :wink: :grin:
Ważki bardzo fajne - mogłaby być trochę większa głębia, ale i tak jest super, dzięki figurze jaka stworzyły, a Ty to złapałeś.
Cześć
Na którym "krzaczku" lepiej wyszedł ten szablak ?
1)
2)
http://77.45.31.196/~marek/makro/fot...ablakkrzak.jpg
Pzdr
Mnie bardziej podoba się drugie ujecie, aczkolwiek pierwsze też niczego sobie. Jak Wam udaje się upolować te wszystkie stworzenia? - ja nie mam coś szczęścia. Naganiam się po łące i tylko jakieś robaki mnie pogryzą i tyle :-)