Będzie gorzej jak ktoś nie będzie głosować przez różne takie posty.
Wersja do druku
Będzie gorzej jak ktoś nie będzie głosować przez różne takie posty.
Z całym szacunkiem (zacytuję popularne wśród polityków powiedzenie)- "nie sprowadzajmy rzeczy do absurdu".
Czym innym jest wytknięcie błędu w czyjejś (do zakończenia głosowania nie wiadomo czyjej) a czym innym zachwalanie swojej pracy.
Przychylam się zatem do zakazu jakiejkolwiek dyskusji do zakończenia głosowania. Nawet wskazanie trudności omawiając rawa, może sugerować na co przy ocenie zwracać uwagę czyli na co ma patrzeć oceniający.
Tylko jak się to ma do twierdzenia, że oceniający ma oczy i widzi co ocenia?
Kol. nie zrozumiałeś mnie. Ja chcę pokazać na podstawie mojej pracy jak można wpłynąć na wyniki głosowania. Ja nie muszę pisać pochlebstw o tej pracy, to może zrobić ktoś inny. Równie dobrze może napisać coś negatywnego. Poczekaj na zakończenie głosowania a zamieszczę taki opis zdjęcia. Ciekaw jestem czy wam się spodoba taka dyskusja podczas głosowania. Bo teraz zrobiono namiastkę tego, ale jak pozwolimy to będzie tak jak ja to opiszę, albo jeszcze lepiej.
Mnie nie podoba się, że podczas głosowania wskazuje się wady i zalety poszczególnych prac. Każdy ma oczy i widzi na co głosuje. Głosuje tak jak chce i nikt nie musi mu podpowiadać.Kampania reklamowa po głosowaniu.
Dobrnęliśmy do drugiego przecieku, a powinien być już trzeci. :cry: