Musisz troszkę uważać - niekóre fotografie wymagają poprawki po obróceniu i docięciu. Fascynująca podróż i zachwycające widoki.
Wersja do druku
Musisz troszkę uważać - niekóre fotografie wymagają poprawki po obróceniu i docięciu. Fascynująca podróż i zachwycające widoki.
Pozwoliłem sobie skleić te dwie pierwsze z wieżowca w panoramę. Nie wyszło jak bym chciał, ale zawsze :)
Z RAW-a by było lepiej.
Załącznik 182812
świetne zdjęcia i fascynujące, egzotyczne miejsca. Wciąż zaglądam, wciąż oglądam :) Dzięki.
Mam dla Was kilka kolejnych widokówek z biznesowej dzielnicy Marina Bay w Singapurze:)
112.
113.
114.
115.
116.
117.
118.
fajne foty, wrzuta mi w całości się podoba
Ładne te zdj. Ci wyszły. Taka wskazówka, co do Marina Sands Bay. Wystarczy poprosić kogokolwiek z gości hotelowych o wciśnięcie w windzie ostatniego piętra (trzeba do tego przyłożyć kartę hotelową) i w ciągu 20 s jesteśmy na górze za free. Mi się to udało w przeciągu 30 minut dwa razy, z dwóch stron wieżowca. Młodzi Azjaci doskonale wiedzą o co chodzi i nie robią najmniejszego problemu. Niestety nie da się wtedy dostać na taras widokowy na dziobie "łodzi", ale i tak sporo widać.