Kurcze, w pierwszym momencie myślałem, że w Tarnowskich Górach fotka zrobiona :D
Wersja do druku
Witam.
Panorama.Załącznik 178175 Dawno nie dodawałem, próbuję.
Hura! Udało się mimo preciwnosci. Przynajmniej jest miniatura, ale można klikać.
Strach w nowym sweterku, ani jednej dziurki. więc buraki dorodne też są. Dobra zmiana.
39.Załącznik 178212
Witam. Tak przeglądam forum i co widzę? Niewiele zdjęć, jakieś jałowe dyskusje na temat, lub nie, ale zdjęć coraz mniej, dzisiaj to już posucha. Moja też w tym wina, bo niewiele dodaję. Członkowie forum jak czytam przeważnie maja wspaniałe sprzęty, ale jakoś nie pokazują ich możliwości. Ja cóż ja, mam tylko Olki z kitami, Jest tak oczywistość, którą tu wszyscy powtarzają, że to nie aparat robi zdjęcia, ale z drugiej strony jednak zdjęcia robi fotograf aparatem. więc sprzęt też ma istotne znaczenie, bo po co byłoby wyskakiwać z kasy i kupować nowe aparaty i obiektywy. By nie było, że się wynurzam i krytykuję ,to pokażę kilka zdjęć z mojego miasta. W ostatnia niedzielę w browarze zamkowym odbyło się takie piwne cieszyńskie święto Bracka jesień, taki mały reportaż. Wybrałem te które uważam za dobre Zdjęcia
41.42. 43 44.45 Załącznik 182035Załącznik 182036Załącznik 182037Załącznik 182038Załącznik 182039Załącznik 182040
Jeszce dwa z tego święta piwa brackiego. 47. Załącznik 182041Załącznik 182042 48. Tu można w końcu odpocząć.
Świetna sprawa taki piwny spęd. Zwłaszcza, że dzisiaj piwo ma inny status niż dawniej.... :grin:
Relacja fajna tylko daj co jeszcze.. Nie mów, że degustowałeś i zapomniałeś dekielka z Olka ściągnąć :wink:
Właśnie popijam sobie sobotnie, przedobiednie Chmielowe.:grin:
Zdrówko
---------- Post dodany o 13:23 ---------- Poprzedni post był o 13:20 ----------
Pod ten hamak podłożyłbym takie kolczatki jak do zatrzymywania samochodów... :twisted:
Ale by było adrenaliny tak ostatnio modnej...
Zdjecia przypominaja,by nie zapomniec o sobotnim piwie.