Sławek niszczysz mój organizm;)
Wersja do druku
Sławek niszczysz mój organizm;)
A mnie w kompleksy wpędzisz ;)
Uważaj to już dwie osoby:):)
kruca, foty ino ledwie ledwie, nic szczególnego, zupa na niebie, a Wy mi tu, picu, picu, no...:wink:
spokój tam:grin: !
To tak wieczorem W-3
bardzo fajna zlepka
i już dawno miałem pisać nocne fotki samolotów przed hangarem
super!
Slawec- "ręce opadają"(w pozytywnym słowa znaczeniu) fajne jeszcze raz fajne te na przelotowej
pozdrawiam
To ja wieczorkiem wojskową odmianę zapodam. Zdjęcie już kiedyś zapodawałem w tym wątku - nie mniej było to trochę czasu temu, a zdjęcie to bardzo lubię ;)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...1&d=1303239976
Czy wszyscy mieszkacie na lotnisku ? :-P
Z przykrością stwierdzam że nie :p
Ja jeszcze nie - ale za oknem mam lądowisko helikopterów medycznych - i ostatnią fotkę z okna trzaskałem ;)
Mieszkać na lotnichu zawsze mi się marzyło. Kiedyś nawet wpadłem na pomysł, by zatrudnić się w Gdańsku jako bagażowy, tylko po to by być bliżej maszyn. Oczywiście nawet na rozmowę kwalifikacyjną mnie nie zaprosili...
Ratownik fajnie zlapany.
Te Lufy to na pełnej wysokości ?
Czym ściągnięte ?
Owszem pracuje 8 godzin z aparatem.:grin:
Chodziło mu chyba o smugę nad śmigłem ogonowym.
Mnie tez to zaintrygowało.
w sumie mam jeszcze parę uziemionych:wink:
Jak nic Apache. :grin:
Hmm... 500/6,3 (chyba że domykana) x 2 x 1,5 = 1500mm f/13 (w najlepszym wypadku). Faktycznie nowy BigOS nacznie lepszy od starej Bigmy. Ale jak takie coś utrzymać i wyostrzyć, nie mówiąc o ciemnicy w wizjerze? Podziwiam. Granice moich możliwości z ręki to było 500/11 na Bigmie i E-620.
no ostrość tylko w M:cry:, a że z ręki..., nie tylko z ręki, często też i na czajniku podpieram :mrgreen:, szczególnie jak okolice zenitu łapią, nie długo czoło do szpachlowania będzie:wink:
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Ryśku, daj dwa do góry : na 3153:wink:
Dzisiaj mam rarytas- dwa samoloty i jeden pilot ;)
Lockheed P-38 :
k@czy piękny ten Lightning, kiedyś skleiłem model z MM i "latał" mi po pokoju ;)