Piekne gasienice.
Wersja do druku
Piekne gasienice.
Szuflandia niezła :).
Bardzo ładne zdjęcia gąsienic. Ładne kolory i kadry. Pozdrawiam.
wrzutka z Czaplami bardzo fajna.musiałeś na prawde blisko podejść :) kolejne zdjęcia z gór bardzo ładne, kiedyś sam się wybiorę na taką wyprawę. Koniki polne bardzo dobre i takiego fioletowwego nie widziałem nigdy-może kiedyś mnie znajdzie :) Skakun super-lubie te pajączki choć czasem zbyt szybkie są :) gąsienice piękne-Karmik wierzbowy pięknie ubarwiony. pozdr
Piekne robaczki, azz mnie zazdrosc sciska.
Jak już niektórzy zauważyli byłem wczoraj na Babiej Górze.
Zaczynamy od początku - z Przełęczy Krowiarki, piękne słońce, temperatura ok. -10 stopni, ale pod tą górę zrobiło się naprawdę gorąco. Lepiej nie ubierać się za ciepło bo uwędzimy się w sosie własnym :shock:. Ciepłe ubranie może przydaś się później.
Ładnie wydeptany w śniegu chodniczek, miejscami trochę się grzęźnie, kije trekingowe ułatwiają wyjście, ale można się bez nich obejść. Raki zbędne, jednak przy oblodzeniu byłoby ciężko.
388. (po kliknięciu fotki większe)
Załącznik 140328
389.
Załącznik 140329
390.
Załącznik 140330
391.
Załącznik 140331
392.
Załącznik 140332
393.
Załącznik 140333
394.
Załącznik 140334
395.
Załącznik 140335
Ja z tych co zauważyli wcześniej :mrgreen: , potwierdzam wcześniejsze obserwacje - jest świetnie, dwa ostatnie bym wyróżnił :)
ps - ja bym trochę przesunął temperaturę balansu bieli do góry, odrobinę po całości, na tych jpegach tak z plus 5-7 na lr. :)