Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Jak na siebie patrzę, to też jestem przerażony
"...Tak, tak, ten w lustrze to niestety ja... tak, tak..."
Mam to samo , tylko z lekkim narcystycznym zadęciem, więc siem podobam na starość...:wink:
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Ja to się rano boję do łazienki wejść, bo tam lustro wisi.
A po co Ci lustro?
Nie wiesz gdzie masz twarz? Na ogół jest poniżej włosów a powyżej szyi, tam gdzie są usta
Chcesz umyć zęby? Otwórz usta albo zajrzyj do szklanki :-P
Naprawdę, można się tego nauczyć na pamięć i lustro nie będzie potrzebne
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
A po co Ci lustro?
Nie wiesz gdzie masz twarz? Na ogół jest poniżej włosów a powyżej szyi, tam gdzie są usta
Wytłumacz żonie, żeby zrobiła makijaż bez lustra :D
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
A po co Ci lustro?
Heniu, poniżej czego?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
---------- Post dodany o 13:15 ---------- Poprzedni post był o 13:08 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Zaprawdę wątek był pomysłem świetnym, może warto go ożywić, jak te zombie?
Widzę, że wątek podbijacie co rusz. Myślałem, że rozgorzała dyskusja na temat odcienia skóry, a wy tu rozprawiacie o małej samoocenie po konfrontacji w lustrzanym odbiciu.
Dla podbudowania morale wczujcie się w rolę ratownika ze skeczu Potemów. Ze szczególną uwagą powtarzajcie jego nieco lakoniczną i wyrazistą kwestię :). To samospełniająca się przepowiednia :mrgreen:.
Dyskusja trwa w oczekiwaniu na kolejne fotki :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Heniu, poniżej czego?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Napisałem: na ogół.
Sprecyzuję więc- poniżej tego miejsca (na głowie), gdzie większość ludzi ma włosy :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Widzę, że wątek podbijacie co rusz. Myślałem, że /.../ :mrgreen:.
Maruda! :twisted:
Beata, Ratuj fotę wrzuć, pracy hadesowi Oszczędź. :mrgreen:
P.S.
hades jak Be_Beata będzie chciała żeby czyścił, to sama napisze.... nudzisz się? :mrgreen:
se nicka zmień na: TeCebyHa (The Cleaner by Hades)
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Beata, Ratuj fotę wrzuć, pracy hadesowi Oszczędź. :mrgreen:
Może nie zauważyłeś:
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
... od razu pozamiata ;). Lubię poczytać konkrety w ciekawie rozwijającym się i fachowym wątku, ale czasami przykrywa je przesadny wielostronicowy kożuch. Czasami aż się prosi by przesunąć jego nadmiar do wątku luźnych gadek. Tym razem nie będę nic sprzątał. Wrzuć nowe zdjęcie do dyskusji :).
W tym wielostronicowym kożuchu trudno dostrzec.
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Może nie zauważyłeś:/.../
W tym wielostronicowym kożuchu trudno dostrzec.
No to czemu się obijasz?? :grin:
Nie no serio chodźcie do luźnych gadek, tam sobie popitolimy a tu Beacie zostawimy porady i merytoryczne
pierdoły. Fak tycznie się bajzel zrobił.