Odp: Kalendarz OlympusClub 2013
ale podkręcacie napięcie, chyba się nie doczekam swojego egzemplarza... :)
Kurde.W tym kalendarzu luty tam najkrotszym miesiacem jest.Fota natomiast z miesiaca lutego to....:shock::shock::shock::shock::-P.Ach co ja bede pisac,jaki to kwiat to kazdy widzi i kopac sie z nim nie bede.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
To teraz pochwalcie się jak to wygląda na ścianie ;).
Pod taki kalendarz ściana jest równana, malowana co by godna była.:)
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
Bier jakoś kawa i puć do mnie, kukniesz se ;)
I nie gańba ci? chopa na jakoś kawa?
To może jeszcze teju mu postow......
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
I nie gańba ci? chopa na jakoś kawa?
To może jeszcze teju mu postow......
cicho, przeca i tak piwo przyniesie, ino przed 23ciom nie moga pisac bo ustawa pilnuje
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
cicho, przeca i tak piwo przyniesie, ino przed 23ciom nie moga pisac bo ustawa pilnuje
Zdrówko...
Zagryzam kiełbasą kalafiorowo-zlotową , bo na zlocie zapomniał...
---------- Post dodany o 22:55 ---------- Poprzedni post był o 22:49 ----------
Do wszystkich Krakusów, którzy dzisiaj dobijali się się do mnie : Zapomniał ja rzech sobie o telefonie i ...... no i ... właśnie...:roll:
Jutro od 8.30 można do mnie dzwonić w sprawie kalendarza i umawiać się.. Odbiór w ciągu dnia... już bez problemu.
Pozdrawiam
Właśnie zaniósłszy osobiście awizo na pocztę odebrałem kopertę z nowiutkim, kolorowym i jeszcze drukarnią pachnącym kalendarzem :mrgreen:
Śliczny on ci jest, śliczny.
Zadałem pytanie czemu awizo do skrzynki wrzucają, skoro cały czas ktoś w biurze siedzi. Pani pracująca w Państwowej Organizacji Co Zawsze Tylko Awizuje z rozbrajającą szczerością powiedziała - "Panie, taaaakich dużych to nie noszą". Cóż. Idę się ślinić nad kalendarzem :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Właśnie zaniósłszy osobiście awizo na pocztę odebrałem kopertę z nowiutkim, kolorowym i jeszcze drukarnią pachnącym kalendarzem :mrgreen:
Śliczny on ci jest, śliczny.
Zadałem pytanie czemu awizo do skrzynki wrzucają, skoro cały czas ktoś w biurze siedzi. Pani pracująca w Państwowej Organizacji Co Zawsze Tylko Awizuje z rozbrajającą szczerością powiedziała - "Panie, taaaakich dużych to nie noszą". Cóż. Idę się ślinić nad kalendarzem :mrgreen:
Doczekales sie w koncu :-)
A mnie to zawsze wkurza, bo w koncu zaplacona jest przesylka i powinna byc dostarczona do adresata a nie tylko na poczte.
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
Doczekales sie w koncu :-)
A mnie to zawsze wkurza, bo w koncu zaplacona jest przesylka i powinna byc dostarczona do adresata a nie tylko na poczte.
To i tak małe piwo - wczoraj zapytałem sąsiadkę stojącą przy skrzynce UNIJNEJ - czemu grzebie drutem w mojej skrzynce, i czemu od 4 miesięcy każda poczta jest naderwana i zaklejona na nowo ?
Widok purpury i chaos w oczach - bezcenne :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
To i tak małe piwo - wczoraj zapytałem sąsiadkę stojącą przy skrzynce UNIJNEJ - czemu grzebie drutem w mojej skrzynce, i czemu od 4 miesięcy każda poczta jest naderwana i zaklejona na nowo ?
Widok purpury i chaos w oczach - bezcenne :mrgreen:
Trzeba było babie też drutem pogrzebać, a potem zakleić. :-( :-) :-D