Ale napuszony :)
Wersja do druku
Ale napuszony :)
no to pięknie. w takim razie musi bardzo blisko zanęcać od czaty. chyba zaryzykuje i też bliżej ustawie pniaki. powoli się przyzwyczajają ptaszory. za każdym razem przylatują Myszaki na wyżerkę ale jednak trochę za daleko mam. pytanie czy nie spłoszę, ale taka pora roku że o pożywienie trudniej. dzieki i pozdrawiam
Masz ciekawe miejsce. Floty też niczego sobie.
długa droga przede mną ale jak już się podobają to super :D
---------- Post dodany o 16:57 ---------- Poprzedni post był o 16:54 ----------
miszyn komplit :) saperka za pazuchę i ładnie wmontowane pniaczki dla ptaszorów, jakieś dwa trzy metry bliżej. jutro zanęcić i zobaczymy. w poniedziałek najwcześniej tam pojadę bo praca cały weekend. ale jak coś zrobię to w wątku nie zabraknie :)
Powodzenia z zanęcaniem i wytrwałości z Lightroomem, w każdym razie jestem pewien, że niedługo wstawisz super foty :grin:
Ja zacząłem zanęcać sikorkami :shock: na narasie pod domem. Pierwszy drapol już się pojawił ale był tak szybki, że foty strzelić nie zdążyłem :|
Grisza34, masz zapał, masz miejsce, ptaszory przylatują, znasz warsztat fotograficzny - to już wiele, reszta to szczegóły, niekiedy trochę szczęścia, jakieś drobne dopracowanie szczegółów.
dzięki :D jak drapole się pojawiają to już jest super. Myszak,Krogulec, Jastrząb ? na pewno się uda więc czekam na Twoje kadry :D
---------- Post dodany o 20:41 ---------- Poprzedni post był o 20:39 ----------
brakuje tylko czasu czasu czasu. jakbym mógł to 15h na dobę bym tam siedział :D natura jak pomoże będzie lux.