bardzo przyjemne fotki, niebieska również fajna w odbiorze...trochę taka niedostępna...
Wersja do druku
bardzo przyjemne fotki, niebieska również fajna w odbiorze...trochę taka niedostępna...
Bardzo podoba mi się jola w odcieniu niebieskawym. fajna poza i kręci ta fotka. super pokazana kobiecość, uwodzicielstwo tej pięknej kobiety oraz jej ponętna figura mnie biorą. Eddie czy mi się wydaje czy WB dałeś na około 2000 kelwiniasów :D żeby taki efekt osiągnąć?
Uwazaj, Jola jest łasa na komplementy ;DCytat:
Zamieszczone przez rrrradek
Dokładnie tak, 2000 Kelwiniasów :)
Rap1d, na Twoje "zarzuty" bede mogl dopiero troche pozniej odpowiedziec, bo to grubsza sprawa ;) Ale bardzo sie ciesze, ze chcialo Ci sie troche rozpisac, dzieki Ci za to.
Edit: Rap1d, przeczytalem raz jeszcze to co napisales i mam problem, bo nie za bardzo mam z czym walczyc. Za malo zarzutow! ;D
Znana juz Wam Beata. Tym razem wersja plenerowa.
Swoja droga, dzielna dziewczyna - zimno, deszcz, wiatr, ale nie zrezygnowala :)
A uciekajace oko zony?:)Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
Zdjecie Beaty IMHO calkiem niezle, chociaz chyba troche za bardzo leci. Dla mnie mogloby byc mniej po przekatnej. Kurcze, maly ruch jest ostatnio w Ocenie Zdjec. Wakacje...
Pzdr
Mnie takie skośne ujęcia bardzo się podobają. Świetna fotka a co do "małego ruchu" to faktycznie, moich wypocin nikt nie komentuje :mrgreen:
PRzygladalem sie, ale nie widzialem, zeby uciekalo :)Cytat:
Zamieszczone przez rap1d
Faktycznie, malo kto zaglada, tym bardziej sie ciesze z Waszych odwiedzin :)
Ja bardzo lubie takie skosy. To jest moja nieuleczalna choroba :D
Eddie, ja tu mam taką refleksję: jesteś bezwględnym rekordzistą pod jednym względem. Wystawiłeś największą ilość fotografii tej samej osoby (Asia), które to zebrały same dobre opinie. Jest to zjawisko niezwykle rzadkie, żeby jeden model w tak wielu zdjęciach nie nudził widza. Gratuluję twoim umiejętnościom fotograficznym i oczywiście talentowi modelki ;)
No i czekamy na następne sesje...