Chetnie bym Cie przteletransportowala do mnie, ale o cieplym kraju tej zimy zapomnij. Chyba nam troszke tego zimna podeslaliscie ....co by sie wam tylki calkowicie nie odmrozily. :wink:
Wersja do druku
Latarnik z flaszką super, latarnia ze statkiem świetnie :)
Dzieki za wpis Kubi i ciesze sie, ze Ci sie podobaly moje ostatnie fotki. :grin:
Niestety nic wiecej ciekawego w nowym roku nie zrobilam, bo pogoda fatalna...chyba od Polski przynioslo te zimnice, wiatr, szare, smutne i deszczowe dni...Wlasnie spakowalam walizke na wyjazd na zlot, jutro jeszcze bede cos dopychac, bo sie boje ze od zimna to mi nawet pomysly zamrzna w tym Wroclawiu :???::wink:
Seria z latarnią bardzo fajna, szczególnie ta fota z latarnikiem. Do zobaczenia we Wrocku.
Pozdrawiam
Dostalam natchnienia po zlocie....(pewnie przez to swieze i chlodne wroclawskie powietrze) i postanowilam zmienic tytul mojego watku....:-P
Kiedys Ktotek mi napisal, ze to jest do zalatwienia...wiec czemu nie....skoro juz wiecie, ze masakrer jest kobieta...wymyslcie cos lepszego.
Czekam na propozycje :wink:
Szczuply, krotkowlosy blondyn. Bez nalogow, lubiacy sport. Aktualne szczepienia. Troszke uszczypliwy, ale podobno inteligentny.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Pierwsze, co przychodzi do glowy, to : "Foto Masakra", ale moze "Kadry Masa Kry"?, albo dla zmylenia przeciwnika "Grymasy Kry Masy"?, a co powiesz na "Masakrystyczne Fotosy"?... bo "MasaFot" chyba nie bardzo.... a moze masz jakies sugestie? cos ci chodzi po glowie, jakies slowa-klucze moze?
Czesc kaczy!!!!!!!!!! Zaluj, ze nie byles na zlocie, zapewniam Cie, ze warto przeleciec ocean aby spedzic pare dni z olympusowymi fotomaniakami. Pofocil bys sobie kaczki do znudzenia....:lol::lol::lol:
A wracajac do punktu pierwszego Twojej wypowiedzi.....widze, ze masz same zalety i tylko jedna wade....jestes blondynem....a to u mnie nie do przyjecia, sorry:-P
Na pocieszenie dodam, ze chyba trudno bedzie komus przebic Twoje pomysly na nowy tytul mojego watku, ale poniewaz trzeba dac wszystkim szanse wiec niech powalcza. Pozdrawiam Cie bardzo serdeczne i kaczo jeszcze a Wroclawia .
https://forum.olympusclub.pl/konkurs...9/DSC_1065.jpg
Ja tam do Twojej płci do końca nie jestem przekonany ;) :D
A tytuł wątku sama mi podsunęłaś ....i ma cojones.... ;) :D
Jesli mialabym sie zdecydowac na zmiane tytulu watku, to tylko na jaden:
Masakrer jest kobieta i ma cojones... :wink: Krotko i zwiezle. Hades mozesz to przepchnac??
Jeszcze dziergam fotki ze zlotu we Wroclawiu. Swiadomie sie nie spiesze, chyba nie chce aby sie skonczyly :roll:
Wrzucam takie, co jeszcze sie nie pokazaly, bo z miasta pewnie juz macie dosyc...
Te drzwiczki dzielnie odparly atak olymanaikow.
A to juz wewnatrz