Jak Kasprzyk kupi 50-200, to nam dziury powypala w monitorach :grin: :wink::wink::wink:
Wersja do druku
Ktotek testował 70-300 na E-3 i z tego co pamiętam, to śmiga i to bardzo dobrze. Jest gdzieś wątek na forum.
Znalazłam https://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=18686
Wiesz co - cholera wie... bo akurat tak się złożyło, że E-3 dostałam jak już byłam w ciąży i nie miałam do tej pory tak naprawdę okazji jej w 100% wykorzystać. Zwłaszcza przy ptaszorach. Coś mam wrażenie, że mi z AF nie gra, ale postaram się w ten weekend wyćwiczyć, jak młody będzie u mojej mamy. Mam wrażenie, że przez te wszystkie zawirowania, nie miałam czasu się dobrze oswoić z własnym sprzętem i gdzieś popełniam błąd.
Cześć
E3-ka, lub zd 50-200 (a raczej on ;) ) to dalekie plany, być może zmiana pracy od listopada zmieni ten stan rzeczy :wink: , ale to kosztem mniejszego czasu na robienie zdjęć :| Coś za coś.
Dzisiaj zając mnie odwiedził, jednak miejsca przed czatownią na tak dużego modela brak.
Może fotki poniżej wrzucę jutro do galerii, znowu 5.6 - jednak 7 dla tego obiektywu jest mocno wskazane:
Z jakiej odległości zrobiony zająć?
Super te dwie ostatnie fotki, dzięcioła do galerii! :)
Grizz - z takiej: :)
tu jest 300mm F7,1 podszedł na jakieś 2 - 2,5 metra.
romek1967 - dzięki
pzdr
Leśny perkusista świetny i zajączek też całkiem całkiem. Szkoda, że portret zajączka trochę przysłonięty.
Wiejo, masz na myśli ostanie zdjęcie zająca ?
mam jeszcze inne, jednak powtarzam, że na portretach się nie znam, pewnie ucięte uszy szaraka to wielki grzech :)
próbowałem to jakoś wykadrować (zamieszczona cała klatka) ale nic mądrego mi nie wyszło, może macie inne pomysły:
pzdr