Odp: Przejście z FF do m43
Cytat:
Zamieszczone przez
fret
No właśnie, już jestem na tym etapie, że w d. mam futurystyczne wynalazki :)
Ale to nie znaczy, że z nich kiedyś tam nie skorzystasz. Pierwsze matryce i rejestratory cyfrowe nieoficjalnie wyszły w drugiej połowie lat 60'tych dla wojska. Pierwszy komercyjny aparat cyfrowy w sprzedaży to chyba było Sony coś tam koło 1980 roku. Lata 90'te ubiegłego wieku to powolne i mozolne przebijanie się tu ówdzie cyfrówek. Pierwsza dekada tego wieku to nagły wzrost i przebicie analogów. Tak więc biorąc pod uwagę, że technologia biegnie w coraz szybszym tempie to możesz jeszcze bawić się takimi zabawkami bo innych nie będzie już w sprzedaży lub będą pełniły funkcje obecnych analogów :)
Cytat:
Zamieszczone przez
fret
liczy się ilość światła padającego na klatkę.
Panowie ..... i Panie :wink: od dziś fotografujemy bez koszuli.
Cytat:
Zamieszczone przez
tymczasowy_
Panowie ..... i Panie :wink: od dziś fotografujemy bez koszuli.
No może nie od dziś bo dzisiaj lało - poczekajmy na słońce ;) :D
A'propos klatki - jak są włosy to obowiązkowo depilujemy, bo to jak paprochy na matrycy :wink:
PS
Ogladaliście film "40 letni prawiczek"? :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
tymczasowy_
A'propos klatki - jak są włosy to obowiązkowo depilujemy, bo to jak paprochy na matrycy :wink:
Ale tylko poprzez nawijanie ich na patyczki do uszu i wyrywanie :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Ale tylko poprzez nawijanie ich na patyczki do uszu i wyrywanie :)
To tylko dla tych z małymi klatkami.
Ci z dużymi - depilacja woskiem :wink: bo zanim patyczkiem wyrwali by wszystkie, to nowe by wyrosły - FF tak już mają.
Cytat:
Zamieszczone przez
tymczasowy_
...
Motto "wojowniczego" pantoflarza? ;)
Tak czytam i czytam i nadziwić się nie mogę, po co kolega fret udziela się na forum Olympusa. Wszak wiadomo, że tu prawie wszyscy mają małe aparaciki, dzwigać nie lubią, papierowej GO nie wyciskają. Leczysz jakieś kompleksy bo na forach dla FF majstrów nie dajesz sobie rady? Co ktoś o aparat m4/3 spyta to kolega wojnę rozpętuje. A może ty uczulenie masz na małe matryce, może to da się leczyć? A jak nie da się leczyć, to otoczenie trzeba zmienić.
Cytat:
Zamieszczone przez
tymczasowy_
Ci z dużymi - depilacja woskiem :wink:
Hmmm szybciej byłoby jakąś kosiarką spalinową :)
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Tak czytam i czytam i nadziwić się nie mogę, po co kolega fret udziela się na forum Olympusa. Wszak wiadomo, że tu prawie wszyscy mają małe aparaciki, dzwigać nie lubią, papierowej GO nie wyciskają. Leczysz jakieś kompleksy bo na forach dla FF majstrów nie dajesz sobie rady? Co ktoś o aparat m4/3 spyta to kolega wojnę rozpętuje. A może ty uczulenie masz na małe matryce, może to da się leczyć? A jak nie da się leczyć, to otoczenie trzeba zmienić.
Masz rację