Radlakos, miło mi Cię widzieć po długim czasie :)
Specjalnie dla Ciebie - 100% kadru z 1. zdjęcia
Wersja do druku
Radlakos, miło mi Cię widzieć po długim czasie :)
Specjalnie dla Ciebie - 100% kadru z 1. zdjęcia
Numer 1 :D
dzięki dzięki za miłe powitanie - znowu ;)
Niestety czasu brak było, internetu nie miałem, ale do ulubionych wątków sporadycznie zaglądałem ;)trochę się u mnie pozmieniało. Przeprowadzki i inne zawirowania. Obiecuję poprawę ;D
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
HA! już wiem co mi nie pasuje w 1 - winieta nachodząca na dziewczynkę w LD. Powoduje , że oko widza idzie nie tam gdzie powinno.
czerwony kapturek zamienila sie w ...czerwony kozaczek :)
podoba sie
ok ośmieliłem się na pokazanie swojej wersji - szkoda obcinać tego szyldu.
Nie wiem czy Ci przypasuje, ale tak to widzę. Jak masz coś przeciwko to usunę.
Radlakos, miałam dylemat z tym szyldem, bardziej niż jego ciachnięcie nie pasowały mi w kadrze samochody. Z kolei zmiana kąta ukazywała dużą reklamę MK Cafe na budynku i bardziej uwidoczniała znaki drogowe.
Jedyna rada, to chyba stempelkowe szaleństwo...
Dałeś swoją wersję, ludzkość ma teraz możliwość wyboru ;)
W żadnym wypadku nie chciałem konkurować z oryginałem.
Słaby jestem w gadaniu, wolę pokazać.... o co mi chodzi ;) :grin:
Pierwsze mleko jak i pełny kadr w kolorze. Zwróciłem jednak uwage, że po mleko chodziło sie z bańką a tutaj koszyk troche zamazuje czytelność. Na ostatnim ta butelka jest po śmietanie.
U mnie mleko się rozlało na fot.1, ona ma klimat. Natomiast kolor, jak zazwyczaj dociera do mnie, to nie tym razem, za mało fajnie-konstrastowych zderzeń.
ps. a tak a propos czy gdzieś w kraju można jeszcze kupić taka śmietanę w buteleczce szklanej ?
Kaz, taką śmietanę kupiłam latem w Suchej Beskidzkiej, producentem była jakaś mleczarnia z Wadowic. Cieszę się, że w końcu znalazłam pretekst do sfotografowania tej butelki :)
Wiejo - masz rację z mlekiem. Nie mam bańki, myślałam o tym :( Tytuł jakoś mi się nasunął inspirowany szyldem i... tak zostało mimo ewidentnego braku mleka ;)
Dzięki wszystkim za odwiedziny.