Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
... od razu pozamiata ;). Lubię poczytać konkrety w ciekawie rozwijającym się i fachowym wątku, ale czasami przykrywa je przesadny wielostronicowy kożuch. Czasami aż się prosi by przesunąć jego nadmiar do wątku luźnych gadek. Tym razem nie będę nic sprzątał. Wrzuć nowe zdjęcie do dyskusji :).
:D Rozumiem, też wielokrotnie miałam ten problem kiedy szukałam konkretnych informacji. Czytałam czytałam i nic... ech :) Zdjęcia będą obiecuję... Od niedzieli jestem w Szklarskiej i Sobieszowie. Niestety pogoda nie sprzyjała wycieczkom. Zdjęć niestety nie mam. Obiecuję że wrzucę coś jak tylko ogarnę temat. Dzisiaj idę na 20 do pracy a nadal jestem u koleżanki w Sobieszowie.
Jeśli tylko pogoda będzie sprzyjać to pójdę w teren, jeśli nie, no to mam zadanie do wykonania ... świetlny miecz jedi:)
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
:D Rozumiem, też wielokrotnie miałam ten problem kiedy szukałam konkretnych informacji. Czytałam czytałam i nic... ech :) Zdjęcia będą obiecuję... Od niedzieli jestem w Szklarskiej i Sobieszowie. Niestety pogoda nie sprzyjała wycieczkom. Zdjęć niestety nie mam. Obiecuję że wrzucę coś jak tylko ogarnę temat. Dzisiaj idę na 20 do pracy a nadal jestem u koleżanki w Sobieszowie.
Jeśli tylko pogoda będzie sprzyjać to pójdę w teren, jeśli nie, no to mam zadanie do wykonania ... świetlny miecz jedi:)
To rób zdjęcia koleżance :)
Cytat:
Zamieszczone przez
fret
To rób zdjęcia koleżance :)
A... robiłam, i to całkiem sporo... ale niestety zostały ocenzurowane i nie mam zgody na publikacje...
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
A... robiłam, i to całkiem sporo... ale niestety zostały ocenzurowane i nie mam zgody na publikacje...
Trzeba się było bardziej postarać, zamiast myśleć o świtlnym mieczu i rozżarzonej pochwie :D No i następnym razem podpisz z koleżanką umowę przed sesją, zdjęcia za prawo do publikacji :D
Zdjęcia są bardzo intymne... więc rozumiem:) Też na jej miejscu nie chciałabym żeby Obcy mnie oglądali... :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Zdjęcia są bardzo intymne... więc rozumiem:) Też na jej miejscu nie chciałabym żeby Obcy mnie oglądali... :)
A kto Ci kazał robić tylko takie zdjęcia?
Wszystkie inne niestety nie spodobały nam się... cóż... może następnym razem...
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Jak na siebie patrzę, to też jestem przerażony
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
To zrób takie które wam się spodoba.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Jak na siebie patrzę, to też jestem przerażony
Ja to się rano boję do łazienki wejść, bo tam lustro wisi. Bogdan trzeba cały czas mówić, że się jest pięknym, bo podobno kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą ;)