Odp: Olympus XZ 1 F1,8-2,5
Cytat:
Zamieszczone przez
Stanislaw01
...to znaczy ze o kolorach na zdjeciach z tych aparatow decyduje cud a PM-1 jest dla dziewczyn? Dziekuje za wyjasnienia i pozdrawiam.
No i cud się stał: wiosna jesienią :)
"Słoneczniki" śliczne, takie majowe, ale te druciki w LG.skąd -one tam są i dlaczego?
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
"Słoneczniki" śliczne, takie majowe, ale te druciki w LG.skąd -one tam są i dlaczego?
No były, nie wykopię :P
Ale to taki pstryk aby pokazać że XZ-1 dokazuje cudów i "ma" kolor.
===edit===
podmieniłem, wykopałem słupy i zwaliłem druty :)
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Ale to taki pstryk aby pokazać że XZ-1 dokazuje cudów i "ma" kolor.
Zgadzam się XZ-1 ma fajne kolory i można je mocno podciągnąć w obróbce
Załącznik 55990
Mam pytanie - czy ktoś używał już XZ-1 w minusowych temperaturach (tak do nawet -20, -30)? Jeśli tak to czy aparat dobrze znosi takie temperatury, czy nic niepokojącego się nie dzieje?
Mała próbka z wakacji...
To z trybu autopanoramy czy programowo?
Próbowałem się bawić panoramą w XZ-1. Aparat potrafi skleić krzywo niestety. Dedykowany do panoram program komputerowy jest o niebo lepszy.
Cytat:
Zamieszczone przez
kurokial
To z trybu autopanoramy czy programowo?
Z trybu autopanoramy.
Tak, xz1 chyba wlasciwe ma kolory. Z innych aparatow na testach Optycznych ta rzezba Jezusa tez jest biala. Tylko z P3 i PM1 wychodzi brazowa. Wiec postanowilem nabyc XZ-1 rowniez dlatego ze mniejszy jest. Dobrze mysle?
Cytat:
Zamieszczone przez
Stanislaw01
Tak, xz1 chyba wlasciwe ma kolory. Z innych aparatow na testach Optycznych ta rzezba Jezusa tez jest biala. Tylko z P3 i PM1 wychodzi brazowa. Wiec postanowilem nabyc XZ-1 rowniez dlatego ze mniejszy jest. Dobrze mysle?
Nie wiem :roll: mam kolegę który ma E-510 + dualkit. Jak usłyszał o XZ-1 to postanowił natychmiast kupić, potem myślał o Sony, Fuji, o PEN-ie... a czas biegnie i biegnie. Nadal ma E-510.
Ale abstrahując od powyższej dygresji - kup XZ-1, będziesz zadowolony.