2 załącznik(ów)
Odp: Moje spojrzenie na świat
Panoramy zostawiamy w spokoju na razie. Jakoś w Galerii szału nie było ;) Dzisiaj taki wakacyjny pstryk, do albumu rodzinnego ale... Podoba się mnie. 118 - czyli moja ulubiona modelka i zarazem najmłodsza (chyba) zlotowiczka :grin: Aha, w dwóch wersjach, bo nie mogę się zdecydować :-P
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
... nie mogę się zdecydować :-P
Drugie ale nieco bym dziewczynę rozjaśnił:
Załącznik 111118
1 załącznik(ów)
No to ja też Ci się do wątka wtrynię, jeśli pozwolisz...
Załącznik 111119
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Drugie ale nieco bym dziewczynę rozjaśnił
Moje też już nie co było rozjaśnione. Oryginał o wiele ciemniejszy ale szczerze naj bardziej mi leży.
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
No to ja też Ci się do wątka wtrynię, jeśli pozwolisz...
A proszszsz :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Ok, do pustyni jeszcze wrócimy w takim razie :wink: A teraz obiecane "pampersowe" panoramy :grin:
Lola... w pierwszej coś nie wyszło. Klejenie w środku kadru. Można spróbować poprawić.
---------- Post dodany o 12:40 ---------- Poprzedni post był o 12:38 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Aha, w dwóch wersjach, bo nie mogę się zdecydować :-P
Wstawisz RAW-a?
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Lola... w pierwszej coś nie wyszło. Klejenie w środku kadru. Można spróbować poprawić
No wiem, wiem. Widać tego troszkę. Nie poprawiałam, bo stwierdziłam, że bardziej pewnie popsuję :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Wstawisz RAW-a?
Raw`a akurat ni mam. Dam jpg`ka w oryginale.
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
No wiem, wiem. Widać tego troszkę. Nie poprawiałam, bo stwierdziłam, że bardziej pewnie popsuję :roll:
Raw`a akurat ni mam. Dam jpg`ka w oryginale.
Ja już się pobawiłem, więc zostawiam to co wcześniej :)
Drugie zdecydowanie lepsze pod względem kompozycji, a już najbardziej mi leży nieco rozjaśniona wersja helmutha, nie lubię, jak rozjaśniane fragmenty się tak "świecą". Chociaż jak teraz patrzę, to wersja ahutty bardziej mi barwowo i kompozycyjnie pasuje :)
Mnie również bardziej spodobało sie drugie ujęcie a gdyby tak połączyć 3 w 1 to byłoby ekstra :-)
Dzięki za wizyty i parę słów ;) Dzisiaj z całkiem innej mańki. W Emiratach fotografowanie kobiet jest zabronione. Jeden Bóg wie czemu jak i tak nic nie widać :roll: Może i zabronione ale ja tam i tak swoje :mrgreen: Obróbka trochę mroczna i agresywna ale tak mi się to życie tych kobiet kojarzy, 119.